Το δέκατο διπλό θα δώσει τον τίτλο στον Ολυμπιακό Β.

Ορίστηκαν την Τετάρτη τα ματς της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής και ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει τελικά τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο γήπεδό του, όπως ήταν και το πιο πιθανό, αν και είχε κυκλοφορήσει το σενάριο για αλλαγή έδρας και για διεξαγωγή του αγώνα στο ΔΑΚ Κατερίνης για λόγους ασφαλείας.

Από δω και πέρα τον λόγο έχει η αστυνομική διεύθυνση Πιερίας, που θα πρέπει σ’ ένα μικρής χωρητικότητας γήπεδο (οι κερκίδες μπορούν να φιλοξενήσουν 600 άτομα το πολύ) να διαχειριστεί τον κόσμο του Ολυμπιακού Β., ο οποίος θα εκδράμει μαζικά για τον πιο κρίσιμο αγώνα της σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν τέσσερις βαθμούς στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, για να πανηγυρίσουν τον τίτλο, μετά την απώλεια της Νίκης στην Τσαριτσάνη και την εξασφάλιση διαφοράς δύο βαθμών από την αιώνια αντίπαλο, με την οποία η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη υπερτερεί και στην ισοβαθμία. Φυσικά, αυτό που θέλουν οι επίδοξοι πρωταθλητές είναι να πάρουν την Κυριακή τους τρεις από τους τέσσερις βαθμούς που χρειάζονται, πετυχαίνοντας το δέκατο διπλό, έτσι ώστε να φύγει και μεγάλο μέρος του άγχους.

Προβλήματα δεν υπάρχουν και η ομάδα θα πάει πάνοπλη όχι μόνο αγωνιστικά, αφού και ο κόσμος αναμένεται να «βάψει» ερυθρόλευκο το γήπεδο της Νεοκαισάρειας απ’ άκρου εις άκρον.

Διαιτητής, όπως προέκυψε από τους χθεσινούς ορισμούς της ΚΕΔ/ΕΠΟ θα είναι ο Μελέτης Γιουματζίδης από την ΕΠΣ Πέλλας,  με βοηθούς τους Στέφανο Παρασίου και Θανάση Παπαδάκη από την ΕΠΣ Ημαθίας. Ο 27χρονος αξιολογημένος ρέφερι σφύριξε φέτος πέντε ματς Football League για πρώτη φορά μετά το 15-16, όταν και άρχισε να διευθύνει αγώνες Γ’ Εθνικής, ενώ το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής θα είναι το 28ο στην καριέρα του σε εθνικές κατηγορίες. Τον Ολυμπιακό Βόλου τον συνάντησε πρώτη φορά στο διπλό με 1-2 επί του Πιερικού στην Κατερίνη στις 27/1/2019.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.