Το δικαίωμα της Ανάληψης στο μπασκετικό όνειρο!

Μετά την πρόκρισή της στους τελικούς της Α1 ΕΣΚΑΘ

Κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζει και να ελπίζει στο όνειρο έχει η Ανάληψη, μετά τη σειρά των αγώνων με τον Κεραυνό Λάρισας στα ημιτελικά της Α1 ΕΣΚΑΘ, και πλέον σκέφτεται τους αγώνες με την ΑΕΛ για την κατάκτηση του τίτλου και για το εισιτήριο ανόδου στη Γ’ Εθνική!

Ο προπονητής της Ανάληψης, Δημήτρης Καραγιώργος, είχε μόνο τα καλύτερα να πει για τους παίκτες του μετά το τέλος του αγώνα, αποδίδοντάς τους τα εύσημα σε διαδικτυακή ανάρτηση του. «Η Α.Ε.Σ. Ανάληψη Βόλου κατάφερε σήμερα να προκριθεί για πρώτη φορά στα 39 χρόνια από την ίδρυση της, στους τελικούς αγώνες της Α1 ΕΣΚΑΘ με στόχο το εισιτήριο της απευθείας ανόδου στη Γ’  Εθνική κατηγορία. Πολλά Συγχαρητήρια σε αυτούς τους υπέροχους αθλητές μου, τους μικρούς μου ήρωες που συνεχίζουν να με εκπλήσσουν με το ήθος τους, τη συνέπεια, την αγωνιστικότητα και το πάθος τους για τη χαρά του παιχνιδιού

Συνεχίζουμε παιδιά, με δικαίωμα στο όνειρο» επισημαίνει χαρακτηριστικά. Φυσικά, όταν μία σειρά αγώνων έχει πάει μόνο στο μπρέικ, με δύο εκτός έδρας νίκες της Ανάληψης και μία του Νέου Κεραυνού στον Βόλο, ο Δημήτρης Καραγιώργος και οι παίκτες του ορθώς ελπίζουν!

Άλλωστε, η σειρά των αγώνων με την ΑΕΛ είναι στο 1-1, καθώς η Ανάληψη είναι η μοναδική ομάδα που φέτος έχει επικρατήσει σε βάρος των Λαρισαίων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.