Το εισιτήριο για τους «4» πήρε ο Τοξότης, 2-0 τη Σκιάθο

Το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΘ πήρε ο Τοξότης, που με πρωταγωνιστή τον Πάσχο, που σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του, επιβλήθηκε με 2-0 της Σκιάθου.

Στο 27’ ο Πάσχος μετά από διώξιμο του Σούδη στην άμυνα «τσίμπησε» την μπάλα με το κεφάλι, μπήκε στην περιοχή πιεζόμενος και από δύσκολη γωνία μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με δεξί σουτ για το 1-0.

Στο 59’ ο Πάσχος εκμεταλλεύτηκε λάθος του Ντ. Πρίφτι και έφυγε στο τετ-α-τετ, με τον αντίπαλό του με την απρόσεκτη πάσα προς τα πίσω να του δίνει άθελά του… ιδανική ασίστ. Ο φορ των γηπεδούχων πέρασε τον Κοντοστάθη και σε κενή εστία σημείωσε το 2-0 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Η «υπόθεση» πρόκριση για τον Τοξότη φαινόταν πλέον να έχει κλειδώσει κι αυτό επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια, με το 2-0 να μην αλλάζει ως το 95’.

Ο Τοξότης στα ημιτελικά θα φιλοξενήσει τον Πύρασο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπράνος, Γιοβάνης, Παναγιώτου, Σούδης, Μαγιόγλου, Σκλαπάνης, Αλαμάνης, Τόμε, Πάσχος, Μαυρίδης, Βαλωτής. Έπαιξαν και οι: Κωνσταντάκος, Κόφφας, Παπουτσής, Νταγκούλης.

ΣΚΙΑΘΟΣ: Κοντοστάθης, Τσότσος, Τζελάι Αλ., Καμπουρέλης, Μουτζούρης, Μπάμπα, Τζελάι Χρ., Ντάμτσιος, Γαζέτης, Θ. Σταμέλος, Μανολιός. Έπαιξαν και οι: Τζακ Τάσσος, Γ. Σταμέλος, Ντ. Πρίφτι, Οικονόμου.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.