Το ενδεχόμενο μίας νέας αναδιάρθρωσης δεν αφήνει ασυγκίνητο τον Ολυμπιακό Β.

Με το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου να έχει παύσει τη λειτουργία του, όπως άλλωστε συμβαίνει με κάθε αθλητική δραστηριότητα στην Ελλάδα, τα βλέμματα των ανθρώπων της ομάδας στρέφονται  στις  εξελίξεις που μπορεί να προκύψουν από τη νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Μπορεί  να γίνονται εικασίες, αλλά κανείς δεν ξέρει πότε κι αν θα ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα της Football League, όπως και κάθε άλλη διοργάνωση στην Ελλάδα.  Έτσι λοιπόν πέρα από το σενάριο να ολοκληρωθεί κανονικά η χρονιά, στο τέλος της οποίας απλώς ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, αφού δεν πάει ούτε για άνοδο αλλά ούτε και κινδυνεύει, υπάρχει  και ένα άλλο -σε περίπτωση που δε γίνει επανέναρξη- αυτό της αναδιάρθρωσης, που πολύ πιθανόν να ευνοήσει τους ερυθρόλευκους.

Είναι γνωστό ότι το σύνολο του ποδοσφαιρικού κόσμου πνέει τα μένεα για το πρωτάθλημα της Super League 2, το οποίο αποδείχθηκε ένα φιάσκο, τη στιγμή που αυτό της Football League ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον, είχε μεγαλύτερο ανταγωνισμό και πολύ πιο εμπορικές και ιστορικές ομάδες.

Έτσι λοιπόν με βάση και το θολό τοπίο που έχει δημιουργήσει η επέλαση του κορωνοϊού, που θέτει αμφιβόλω την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν, όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον συναντούν οι προτάσεις ανθρώπων που έχουν άμεση εμπλοκή με ομάδες διοικητικά, αλλά και εσχάτως προπονητών, ώστε να βρεθεί μία σολομώντεια λύση.

Μάλιστα, το σενάριο αυτό κάνει λόγο για την άνοδο στη νέα Σούπερ Λιγκ 2, που έτσι θα γίνει πολύ πιο δυνατή και ανταγωνιστική, οκτώ ομάδων από τη Football League. Αυτή η περίπτωση ευνοεί τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού αυτή τη στιγμή είναι η όγδοη ομάδα της βαθμολογικής κατάταξης και μπορεί να διατηρήσει αυτή τη θέση, αν γίνουν οι υπόλοιπες τρεις αγωνιστικές κάποια στιγμή, ενώ αν δε γίνουν και υπάρξει οριστική διακοπή, θα παραμείνει σ’ αυτή.

Τσιμπανάκος: «Κουράστηκα»

Δήλωση στο sportstonoto.gr έκανε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου, στην οποία κάνει λόγο για κούραση και καλεί όποιον θέλει να πάρει την ομάδα.  Συγκεκριμένα τόνισε: “Ναι, κουράστηκα. Πήρα τον Ολυμπιακό Βόλου από το 2016, τον έφτασα μέχρι εδώ, όμως αν υπάρξει κάποιος που έχει την οικονομική δυνατότητα, Βολιώτης ή μη, τότε μετά χαράς θα του τη δώσω. Νομίζω πως εγώ ό,τι μπορούσα έκανα. Η ομάδα μπορεί, έχει δυνατότητες για πολύ πιο ψηλά και διαθέτει υγεία στο οικονομικό της σκέλος και απλά τώρα θέλει μία ώθηση, για να κάνει του χρόνου την υπέρβαση”.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.