Το εθνικό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης στον Βόλο

Στον Βόλο και στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας διεξάγεται το τριήμερο 5-7 Μαΐου, το Εθνικό πρωτάθλημα Τεχνικής κολύμβησης.

Στην κορυφαία εσωτερική διοργάνωση του αθλήματος, μετέχουν συνολικά 259 αθλητές-τριες, από 27 σωματεία.

Οι αγώνες αποτελούν  την τελευταία ευκαιρία για την επίτευξη των σχετικών ορίων πρόκρισης για τις Εθνικές ομάδες μας που θα μετάσχουν τόσο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών (17-23 Ιουλίου, Γκόντολο), όσο και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων (19-25 Ιουνίου, Κάιρο).

Από τον Βόλο, δύο είναι οι σύλλογοι που παίρνουν μέρος στη διοργάνωση. Η Νίκη Βόλου θα συμμετέχει με 16 συνολικά αθλητές και έτσι στα αγωνίσματα Ανδρών παίρνουν μέρος οι Θωμάς Λουκάκης, Πρόδρομος Χατζηεφραιμίοδης, Νίκος Κουκουσέλης, Γιάννης Θεοδοσόπουλος, Ευάγγελος Σανίδας, Δημήτρης Κατραμάδας και Θανάσης Μπαρτζώκας, ενώ στις Γυναίκες ξεχωρίζει η παρουσία της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Αθανασίας Καρατσιβή και της επίσης διακριθείσας Λυδίας Παντέλογλου, μαζί με τις Αρετή Γκουντούλα, Αποστολία Μπάδρα, Βασιλική Φιλίππου, Ιωάννα Τσαλούχου, Χρυσάνθη Μαυροπούλου Άννα Μαρία Μπαρτζώκα και Κατερίνα Σκαμπαρδώνη.

Επίσης μέρος παίρνει και ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκες» Σοφία Ειρήνη Τρύπα, Δήμητρα Τζιαμπάζη και Ναυσικά Βαβίτσα ετοιμάζονται για να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό.

Οι ώρες έναρξης των αγώνων είναι οι 09.15 (προκριματικά) και 17.15 (τελικοί), ενώ θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από το KOE TV.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.