«Το έβλεπα στα μάτια των παικτών ότι ήθελαν το παιχνίδι»

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Κώστας Μπράτσος μετά τη νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου. Αναλυτικά δήλωσε:

«Θέλω να δώσω τα πολλά και θερμά μου συγχαρητήρια σε αυτούς που τα αξίζουν, δηλαδή στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου.

Όλη την εβδομάδα αφοσιωθήκαμε στο παιχνίδι, αφοσιωθήκαμε σε πράγματα που πρέπει να κάνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ξέραμε τον αντίπαλο, όπως μας ήξερε κι εκείνος. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, θέλαμε το παιχνίδι, το έβλεπα στα μάτια των ποδοσφαιριστών. Φτιάξαμε την τακτική μας, αυτά που είχαμε σχεδιάσει μας βγήκαν στο παιχνίδι. Οτιδήποτε κάνεις και λες πρέπει να γίνεται πράξη μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι ποδοσφαιριστές κατάφεραν και αντεπεξήλθαν σε πάρα πολλές δύσκολες καταστάσεις, μία από αυτές ήταν και η ψυχολογία. Μετά από σερί άσχημων αποτελεσμάτων είχαμε στο μυαλό μας το σημερινό παιχνίδι που από μόνο του είναι κίνητρο λόγω της ιδιαιτερότητάς του αλλά από κει και πέρα ξέροντας μέσα στο παιχνίδι ποιος είναι ο ρόλος του καθενός, καταφέραμε στο αγωνιστικό κομμάτι να το πάμε ακριβώς εκεί που θέλαμε εμείς. Έπαιξαν μεγάλο ρόλο τα γκολ που πετύχαμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου καις τις αρχές του δευτέρου.

Αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να προσαρμόσουμε και να καθορίσουμε την εξέλιξη του παιχνιδιού. Το ποδόσφαιρο είναι απλό. Εμείς πολλές φορές το μαζεύουμε από εδώ, το τραβάμε από εκεί και το δυσκολεύουμε. Η ομάδα αυτή επειδή τα ζω από την αρχή είχε πάρα πολλές άτυχες στιγμές. Στατιστικά ό, τι και να γίνει το ποδόσφαιρο ότι σου δίνει στο παίρνει και ό, τι στο παίρνει κάποια στιγμή θα στο δώσει. Αυτή τη στιγμή μας έδωσε τις ευκαιρίες να τις κάνουμε γκολ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε θερμά. Προσωπικά θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στο γενικό μας αρχηγό, τον Τζόναθαν Βαΐτση.»

Για τον αν υπήρχε άγχος για το σημερινό παιχνίδι:

«Το άγχος είναι η δικαιολογία του ανίκανου. Δεν μπορούμε να επικαλεστούμε άγχος. Όλα είναι αποτέλεσμα δουλειάς, προσπάθειας και λαθών. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών. Γιατί να μην έχουμε άγχος για ένα ματς που μιλάει όλη η πόλη; Τα παιδιά όντως πέρασαν δύσκολες στιγμές από την πίεση μιας ομάδας που έχασε τους στόχους της»

Για το τι έφταιξε μέχρι τώρα:

«Αυτή τη στιγμή δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω. Αν μου ζητηθεί η άποψή μου από τους αρμοδίους θα την πω. Οι άνθρωποι έχουν αναγνωρίσει τι έφταιξε και είναι έτοιμοι να το διορθώσουν.»

Για το αν πρέπει οι μεγάλες ομάδες του Βόλου να στηριχτούν σε προπονητές από την περιοχή:

«Σαφέστατα. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αποδεικνύουμε ότι η φράση “κανείς προφήτης στον τόπο” του δεν ισχύει»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.