Το «ευχαριστώ» του Ολυμπιακού Βόλου και τα συγχαρητήρια της Νίκης

Μετά το μπασκετικό ντέρμπι

Βίοι αντίθετοι για Ολυμπιακό Βόλου και Νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι μπάσκετ, με την πλευρά των «ερυθρόλευκων» να ευχαριστεί τον κόσμο και να υπόσχεται ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί, και τη διοικούσα επιτροπή της Νίκης να επισημαίνει ότι η ομάδα εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 και η Διοικούσα Επιτροπή της Ανδρικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης:  «Συγχαίρει τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας μας και τον προπονητή κ. Γεώργιο Βλιώρα για τη μεγάλη τους νίκη απέναντι στη συμπολίτισσα ομάδα της Νίκης Βόλου.

Υπερνικώντας τις αντίξοες και ατυχείς συγκυρίες των αλλεπάλληλων απουσιών παικτών, αγωνιζόμενοι σε όλο τον αγώνα με πάθος και μεγάλη συγκέντρωση έφυγαν νικητές από το τοπικό ντέρμπι έχοντας ως έκτο παίκτη τον εκπληκτικό φίλαθλο κόσμο του ολυμπιακού που κατέκλεισε το κλειστό γυμναστήριο. Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους για τη στήριξη στην ομάδα και προσδοκούμε να τους αποζημιώνουμε κάθε Κυριακή με ανάλογα αποτελέσματα. Συγχαίρουμε τους διαιτητές, τον κομισάριο και τη γραμματεία του αγώνα για την άριστη εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Συγχαίρουμε τους αξιωματικούς και το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, που σχεδίασαν και εκτέλεσαν τα μέτρα τάξης, για την αποτελεσματική συνεισφορά τους στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε το υπηρεσιακό προσωπικό του Δήμου Βόλου, για τη συμβολή τους στη προετοιμασία των απαιτήσεων του αγώνα. Στον Πρόεδρο και στα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, ευχόμαστε επιτυχημένη αγωνιστική συνέχεια με υγεία και ευόδωση των στόχων τους.

Από την πλευρά της η ΔΕ της Νίκης επισημαίνει: «Κατώτερη των περιστάσεων εμφανίστηκε η ομάδα μας στο εκτός έδρας τοπικό ντέρμπι και ηττήθηκε δίκαια από τον Ολυμπιακό Βόλου με 78-73. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου για τη νίκη της, ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στους διαιτητές του αγώνα για την απόδοση τους. Συνεχίζουμε με ένα πολύ δύσκολο εντός έδρας ματς την ερχόμενη Κυριακή».

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.