Το γυναικείο βόλεϊ της Νίκης έκοψε την πίτα του

Με χαλαρή διάθεση και σε ευχάριστη ατμόσφαιρα, η οικογένεια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Νίκης Βόλου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου στο τσιπουράδικο “ΔΕΜΙΡΗΣ”.

Παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Στέργιου Φάτση, του Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου κι εφόρου του τμήματος Στέλιου Κολόζου, της προπονήτριας Σοφίας Μπουμπούκη και του βοηθού προπονητή Αντώνη Ντελή, αθλήτριες και διοίκηση, αντάλλαξαν ευχές και συζήτησαν για τους νέους στόχους.

 Το φλουρί κέρδισε η Στεργιάνα Στύλα, η μικρότερη ηλικιακά παίκτρια της γυναικείας ομάδας που δέχθηκε ευχές απ’ όλους τους παρευρισκόμενους για υγεία, πρόοδο κι αγωνιστικές επιτυχίες και το δώρο της ήταν δωροεπιταγή για αθλητικά είδη.

Ευχετήριο

Το τμήμα βόλεϊ του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” εκφράζει τις θερμότερες ευχές του στην οικογένεια της αθλήτριας Κατερίνας Γιαγκουνίδου, για το νέο μέλος της οικογένειας. Η Κατερίνα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το δεύτερο μέλος της οικογένειας. Τους ευχόμαστε να τους ζήσει, να είναι γερό, καλότυχο και να το καμαρώσουν όπως επιθυμούν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.