Το κακό αποτέλεσμα φέρνει επιπλέον απαιτήσεις

Στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας ο Ολυμπιακός Βόλου

Η εντός έδρας ήττα από τον Ναύαρχο Βότση ήταν το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, αφού ηττήθηκε από μία ομάδα με παρόμοιους στόχους, δηλαδή την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού, που πλέον έχει προβάδισμα δύο βαθμών στη μάχη αυτή, και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να ψάξουν θετικά αποτελέσματα εκτός έδρας.

Επόμενος αντίπαλος η Αναγέννηση Καρδίτσας, την οποία οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου θ’ αντιμετωπίσουν το ερχόμενο Σάββατο μακριά από το γήπεδό τους, και με τους αντιπάλους να έχουν ήδη μία νίκη, ενώ δεν έχουν κάνει ρεπό. Από την άλλη ο Ολυμπιακός Βόλου μαζί με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων έχουν δώσει έξι αγώνες έως τώρα, έχοντας κάνει και ρεπό, και αγνοούν τη νίκη… Είναι λογικό λοιπόν ότι τα αρνητικά αποτελέσματα φέρνουν και επιπλέον απαιτήσεις…

Προφανώς και η ήττα από τον Ναύαρχο Βότση προκαλεί σκέψεις (ίσως και ένταση σε κάποιες στιγμές), από τη στιγμή που μειώθηκαν οι ελπίδες να μπει μία ακόμη ομάδα από κάτω, στην προσπάθεια πρωτίστως να αποφευχθεί ο απευθείας υποβιβασμός. Bέβαια, ένα θετικό αποτέλεσμα στην Καρδίτσα μπορεί ν’ αλλάξει κάπως τις ισορροπίες και να βελτιώσει το κλίμα.

Ήδη πάντως, η πλευρά της Αναγέννησης Καρδίτσας ετοιμάζεται κι αυτή αναλόγως και μάλιστα κάνει λόγο για ένα παιχνίδι στα μέτρα της. Παράλληλα, περιμένει και κόσμο στις εξέδρες του γηπέδου, για να κάνει το έργο του Ολυμπιακού Βόλου πιο δύσκολο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.