Το Kempo στο διεθνές πρωτάθλημα καράτε στην Κοπεγχάγης της Δανίας

Στην Δανία στις 6 Απριλίου θα βρεθεί το ελληνικό kempo karate, όπου θα συμμετέχει στο διεθνές ανοιχτό πρωτάθλημα kyokushin karate που θα λάβει χώρα στην Κοπεγχάγη, με τη συμμετοχή δέκα χωρών.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με κανόνες πλήρους επαφής (knock down) σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς τους kyokushin karate. Η ελληνική αποστολή αποτελείται από 5 αθλητές, τρεις άνδρες, τους Δημήτρη Κουτσικό, Μανώλη Ψαριανό και Στέφανο Κατσικογιάννη, τον έφηβο Μιχάλη Μακρή και την γυναίκα της ομάδας Χαρά Μάλλη, που θ’ αγωνιστούν υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους και παγκόσμιου πρωταθλητή στο kempo karate, Αθανάσιου Λαγού.

Το ανοιχτό Διεθνές πρωτάθλημα καράτε της Δανίας αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά και σκληρά πρωταθλήματα καράτε πλήρους επαφής στην Ευρώπη. Όπως τονίζεται εξάλλου στη σχετική ανακοίνωση: «Το ΔΣ του συλλόγου εύχεται στους αθλητές αλλά και στον προπονητή τους καλή επιτυχία σε αυτό το πολύ δύσκολο εγχείρημα αναγνωρίζοντας τον κόπο, και τις ώρες προπόνησης που έχουν δαπανηθεί ώστε οι αθλητές να είναι έτοιμοι σε αγωνιστικό αλλά και ψυχολογικό επίπεδο, να αγωνιστούν σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο αγώνων στο εξωτερικό».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.