Το κυριακάτικο ντέρμπι Αγία Άννα-Πύρασος …βγάζει πρωταθλητή

Σημαντικές αναμετρήσεις και στα play out της Α' ΕΠΣΘ

Το κυριακάτικο παιχνίδι Αγία Άννα-Πύρασος ξεχωρίζει αναμφίβολα στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των play off της Α’ ΕΠΣΘ. Το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας είναι το «Παντελής Μαγουλάς», μιας και αυτό επέλεξαν ως έδρα οι «ερυθρόλευκοι» του Κώστα Τσουρέλη. Το παιχνίδι αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα των φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και το αποτέλεσμα θα κρίνει πολλά για τον πρωταθλητή της χρονιάς 2021-2022 της Α’ ΕΠΣΘ. Σε περίπτωση νίκης της Αγίας Άννας η διαφορά ανάμεσα στους δύο διεκδικητές θα μειωθεί στον ένα βαθμό και ενώ θα απομένουν δύο αγωνιστικές μέχρι τη  λήξη. Η Αγία Άννα σε αυτές θα υποδεχθεί τον Γ.Σ.Α. και θα φιλοξενηθεί από τον Αίαντα Σούρπης, ενώ από την άλλη, ο Πύρασος με το αβαντάζ του ενός βαθμού διαφοράς θα υποδεχθεί την Ακρόπολη και θα φιλοξενηθεί από τον Τοξότη την τελευταία αγωνιστική. Σε περίπτωση νίκης του Πυράσου, η κατάσταση θα ξακαθαρίσει, μιας και η διαφορά που θα τους χωρίζει θα εκτιναχθεί στους εφτά βαθμούς και ο Πύρασος θα στεφθεί –πρόωρα-και μαθηματικά Πρωτάθλητής 2021-2022. Να υπενθυμίσουμε ότι το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε διεξαχθεί και πάλι στο “Παντελής Μαγουλάς” με γηπεδούχο την ομάδα της Νέας Αγχίαλου και είχε επικρατήσει η Αγία Άννα με το εμφατικό 0-3.

Στα υπόλοιπα ματς, ο Σαρακηνός θα φιλοξενήσει τον Ρήγα την Κυριακή, 10 Απριλίου, σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο ματς και για τους δύο. Στα σαββατιάτικα παιχνίδια, ο Γ.Σ.Α. θα υποδεχθεί τον Τοξότη στον Αλμυρό, ενώ ο Αίας θα φιλοξενήσει την Ακρόπολη στο γήπεδο της Ευξεινούπολης. Όλα τα παιχνίδια θα αρχίσουν στις 16:00.

 

Play Out

Κρίσιμες αναμετρήσεις περιλαμβάνει και το πρόγραμμα των play out της Α’ ΕΠΣΘ. Ο Πρωτεσίλαος υποδέχεται τη Σκιάθο, με τους «νησιώτες» να παίζουν με την …υποχρέωση ενός θετικού αποτελέσματος, ενώ στο έτερο σαββατιάτικο ματς, στις 20:00, ο Αστέρας Ριζομύλου θα υποδεχθεί την ΑΕ 2002. Την Κυριακή, Διαγόρας Στεφανοβικείου και Δάφνη κοντράρονται για λόγους …γοήτρου και μόνο μιας κι απ’ ότι φαίνεται και οι δύο την επόμενη σεζόν θα αγωνίζονται στην παρακάτω κατηγορία. Από την άλλη, ξεχωρίζει το παιχνίδι ΦΘ Αγχίαλος-Αγία Παρασκευή, όπου και οι δύο δίνουν αγώνα για να πάρουν την μία από τις τρεις θέσεις σωτηρίας, με τους γηπεδούχους να έχουν το πλεονέκτημα, μιας και η ήττα της περασμένης αγωνιστικής της Αγίας Παρασκευής από τον Αστέρα, έφερε πίσω την ομάδα του Στέλιου Μαλακασιώτη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.