Το μέχρι στιγμής ρόστερ της Νίκης

Ο Τζόρνταν Ροντρίγκεθ ανεβάζει ρυθμούς και οι άνθρωποι της Νίκης βλέπουν ότι αρχίζει να ξεχωρίζει αγωνιστικά, ενώ ήρεμη δύναμη χαρακτηρίζεται ο Λούκας Γκαρσία, η άψογη τεχνική κατάρτιση του οποίου δεν εκπλήσσει. Η Νίκη έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής έξι ξένους και ο ένας θα πρέπει να μένει εκτός ενδεκάδας στα επίσημα ματς. Οι υπόλοιποι τέσσερις είναι ο Κρουθ, ο Γκιγιέρμο, ο Ροχάνο και ο Καμπαγέρο. Από πέρσι έμειναν οι Αποστολίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Παπαδήμας, Ιορδανίδης, Τσιώλης και ήρθαν οι Κυριακίδης, Βοσνιάδης, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Παγώνης, Μπιτσάκος και Λίτσιος σε ό,τι αφορά τους Έλληνες παίκτες, με τον Παρασκευά να αποχωρεί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, αφού δεν ικανοποίησε.

Μιλάμε δηλαδή για ένα σύνολο 18 παικτών, στο οποίο προστέθηκαν στην προετοιμασία κάποιοι νεαροί κατά κύριο λόγο από τις υποδομές της ομάδας. Σίγουρα στους 18 χρειάζεται να προστεθούν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, ώστε η Νίκη να έχει τουλάχιστον δύο παίκτες για κάθε θέση.

Πέραν των δύο τερματοφυλάκων, που αποτέλεσαν και πέρσι το δίδυμο (Αποστολίδης και Κ. Παπαδόπουλος), η ομάδα έχει αρκετές λύσεις στους στόπερ, αφού εκτός από τους Βοσκόπουλο, Αλιατίδη και Παπαδήμα, μπορούν να αγωνιστούν εκεί και οι Παγώνης, Βοσνιάδης. Στα πλάγια της άμυνας υπάρχουν οι Παγώνης (δεξιά), Κυριακίδης (αριστερά) και η Νίκη κοιτάει και για έναν άλλο δεξιό μπακ.

Για τη βρώμικη κι όχι μόνο δουλειά στο κέντρο υπάρχουν οι Μπιτσάκος και Καμπαγέρο και χρειάζεται μία επιπλέον λύση στους αμυντικούς χαφ, αν και ο Τζόρνταν Ντομίνγκεθ μπορεί να αγωνιστεί μεταξύ άλλων και ως  “οκτάρι”. Από και κει πέρα η Νίκη είναι αρκετά γεμάτη, με Κρουθ, Λίτσιο, Τσιώλη στα άκρα, Λούκας Γκαρσία, Τζόρνταν Ντομίνγκεθ και Ιορδανίδη στον άξονα πίσω από τον φορ, ενώ και οι τρεις τους έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν και ως πλάγιοι μεσοεπιθετικοί. Τέλος, οι Μασκουνιάν και Ροχάνο είναι οι παίκτες που θα γεμίζουν την περιοχή.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.