«Το μεγαλύτερο μπράβο ανήκει δικαιωματικά στον Γιώργο Τάκη»

Αναφέρει για την ομάδα μπάσκετ της Νίκης σε ανακοίνωσή της η Δ.Ε. Κολύμβησης του συλλόγου
Ανακοίνωση εξέδωσε η Δ.Ε. κολύμβησης της Νίκης, με την οποία συγχαίρει την ομάδα μπάσκετ του συλλόγου για τη δεύτερη νίκη επί του Πρωτέα Γρεβενών στα πλέι οφ παραμονής στη National League 1, ενώ τονίζει ότι το μεγαλύτερο μπράβο ανήκει στον άνθρωπο που την έβγαλε από το αδιέξοδο, τον Γιώργο Τάκη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“ΜΠΡΑΒΟ στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας.
Το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας για τη σπουδαία νίκη στον εκτός έδρας 2ο αγώνα play out παραμονής επί του Πρωτέα Γρεβενών.
Ήταν μια σπουδαία εμφάνιση που συνοδεύτηκε από το εισιτήριο παραμονής στη νέα αναβαθμισμένη κατηγορία National League 1 της νέας σεζόν.
Η νίκη της ομάδας μας αποτελεί για μας πέρα από αυτό καθαυτό το γεγονός σημείο αναφοράς για το συστατικό στοιχείο του DNA του συλλόγου μας που μέσα απο τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες καταφέρνει να κάνει την υπέρβαση που το σύμβολο μας επιβάlλει σαν μια ιερή υποχρέωση κάθε φορά.
Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες της ομάδας και στον προπονητή κ. Παναγιώτη Γκουγκουτούδη καθώς και σε όλο το staff προεξάρχοντος του τεχνικού διευθυντή Παναγιώτη Τσώλη, που στήριξε με όλες τις δυνάμεις του το δύσκολο εγχείρημα με πίστη, αφοσίωση και απαράμιλλη αποφασιστικότητα.
Το μεγαλύτερο μπράβο και τα θερμά συγχαρητήρια όμως ανήκουν δικαιωματικά στον άνθρωπο που ηγήθηκε και πήρε τις τύχες της ομάδας στα χέρια του στην πιο κρίσιμη στιγμή, τον γενικό διευθυντή του συλλόγου και Έφορο του τμήματος Στίβου, Γιώργο Τάκη, που χωρίς δεύτερη σκέψη ανέλαβε τον δυσκολότερο αλλά πλέον καθοριστικό ρόλο, όταν αναλάμβανε ενώπιον του Δ.Σ. και με τη στήριξη του προέδρου του Συλλόγου, κ. Στέργιου Φάτση, τις τύχες της ομάδας για να τη βγάλει από το αδιέξοδο.
Μαζί με τη στήριξη όλων των φίλων της ομάδας καθώς και της ζωντανής κερκίδας των παιδιών των οργανωμένων των δύο συνδέσμων Blue Club και Blue Angels που έδιναν ώθηση σε κάθε αγώνα στις προσπάθειες των παικτών έφερε τη δύσκολη αυτή αποστολή σε πέρας, δημιουργώντας παράλληλα τις προϋποθέσεις για μια νέα αρχή εξασφαλίζοντας την βασική προϋπόθεση που ήταν η παραμονή και η παρουσία της ομάδας στη νέα αναβαθμισμένη κατηγορία για τη νέα σεζόν.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.