Το μήνυμα στους Έλληνες μετά τον θρίαμβο!

Η 25άχρονη τενίστρια έγραψε ιστορία με την πρόκριση στα ημιτελικά του Roland Garros κι έστειλε το δικό του μήνυμα στους Έλληνες.Η Σάκκαρη ήταν εντυπωσιακή κόντρα στη Σβίατεκ κι έγινε η πρώτη γυναίκα τενίστρια από τη χώρα μας που θα δώσει το παρών σε ημιτελικά Grand Slam.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη που γίνεται στον νικητή μετά από κάθε ματς, σε ερώτηση για το αν περίμενε να φτάσει ως εδώ, απάντησε: «Όχι, έχω μείνει άφωνη. Είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα, δεν θα τα κατάφερνα χωρίς την ομάδα μου και θα ήθελα να την ευχαριστήσω. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα, αλλά κάναμε ένα σημαντικό βήμα» και συνέχισε, λέγοντας ότι: «Δεν θα αποκαλύψω τι σχέδιο είχα, ούτε τα μικρά μυστικά μου, άλλωστε θα ξαναπαίξω με τη Σβίατεκ… Το διασκέδασα σήμερα, το απόλαυσα! Μίλησα με τον εαυτό μου πριν το ματς, είπα είναι πολύ σημαντικό, απλά απόλαυσέ το, παίζεις σε ένα από τα μεγαλύτερα γήπεδα του κόσμου. Είχα αυτοπεποίθηση, έκανα αυτό που μου είπε ο προπονητής μου και κέρδισα. Ηξερα ότι η αντίπαλός μου δεν είχε χάσει ούτε σετ στο τουρνουά από πέρυσι, αλλά δεν το σκεφτόμουν. Ηξερα ότι αν έπαιζα καλά θα έδινα στον εαυτό μου μια καλή ευκαιρία να κερδίσω και αυτό έκανα!».

Στη συνέχεια της ζητήθηκε να στείλει ένα μήνυμα στην Ελλάδα, η οποία ζει μεγάλες στιγμές με την ίδια αλλά και τον Στέφανο Τσιτσιπά να δίνουν το παρών στους «4» του Roland Garros, με την ίδια να λέει: «Θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους Ελληνες που είναι εδώ (σ.σ. Παρίσι) και σε όσους μας βλέπουν από την τηλεόραση, στην ομάδα μου, στην οικογένειά μου… Ελπίζω και εγώ και ο Στέφανος να αργήσουμε να επιστρέψουμε και να μας υποδεχθείτε με πολλή αγάπη!»

Καταλήγοντας, είπε: «Θα είναι πολύ δύσκολο το ματς αύριο. Είναι απίστευτο, δυο Ελληνες στα ημιτελικά του Roland Garros! Αν σας το λέγαμε πριν από δύο χρόνια δεν θα το πίστευε κανείς και με το δίκιο σας. Είναι μεγάλη στιγμή για την Ελλάδα, το δείχνουμε κάθε μέρα μέσα στο γήπεδο πόσο αγαπάμε την Ελλάδα!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.