To «μπασκετικό» 7ο Λύκειο Βόλου και το γκράφιτι του Αντετοκούνμπο

Πάνω από την οδό Γιάννη Δήμου και κοντά στο συγκρότημα του ειδικού καταστήματος κράτησης νέων Βόλου, το 7ο Λύκειο της πόλης έχει κάποια χαρακτηριστικά που δίνουν τη δυνατότητα να το δει κανείς από μία πιο… μπασκετική σκοπιά.

Δεν είναι μόνο το γήπεδο του μπάσκετ, από τα παλιά τσιμεντένια μιας παλαιότερης εποχής αλλά σε καλή ομολογουμένως κατάσταση, αλλά και δύο γκράφιτι που φωτίζουν τον περιβάλλοντα χώρο σε σχέση με άλλα που κυριαρχούν στους δρόμους του Βόλου. Το ένα εξ αυτών δεν απεικονίζει άλλον πέρα από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ ένα ακόμη επίσης μπασκετικό δείχνει τη σκιά ενός καλαθοσφαιριστή σε προσπάθεια να σκοράρει.

Είναι δημιουργίες μαθητριών του σχολείου πέρυσι αλλά και πρόπερσι, στο πλαίσιο της ημεέρας σχολικού Αθλητισμού, όπως μας ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι του σχολείου, με μία ομάδα 3-4 κοριτσιών (όπως φαίνεται και από τις υπογραφές στο γκράφιτι) να επιλέγουν να προχωρήσουν σ’ αυτήν την κίνηση. «Ειδικά η μία κοπέλα είχε πραγματικά εξαιρετικό χέρι και πολύ ταλέντο σ’ αυτό που έκανε, αλλά την είχαμε στο σχολείο μας μόνο πέρυσι, στο πλαίσιο της Τρίτης Λυκείου, καθώς είχε έρθει με μεταγραφή» θυμάται επίσης εκπαιδευτικός του 7ου Λυκείου.

Όντως, το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό..

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.