Το παλεύει για Φιλιππόπουλο η Νίκη, δικός της ο Αναγνωστόπουλος

Πριν λίγες μέρες το Magnesiasports είχε αναφέρει ότι απομένουν τα τυπικά για την ένταξη του Αναγνωστόπουλου στη Νίκη, αφού ο παίκτης είχε συμφωνήσει σε όλα με τους κυανόλευκους. Τελικά, σήμερα ολοκληρώθηκε η μετακίνησή του στη Νίκη, αφού οι κυανόλευκοι κατέθεσαν το δελτίο του, το οποίο πήρε ο παίκτης από την προηγούμενη ομάδα του, τη Μεταμόρφωση (ή Agria Bc). Για να γίνει αυτό, χρειάστηκε να κάνει το αντίστοιχο δρομολόγιο ο Καραμανλής, που ανήκε στη Νίκη και έπαιζε ως δανεικός πέρσι στη Μεταμόρφωση.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, μέχρι τη Δευτέρα, που κλείνει η μεταγραφική περίοδος, θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα του 19χρονου ύψους 2.05 σέντερ Παναγιώτη Φιλιππόπουλου από την ΑΕΛ, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες για τον ερχομό του.

Στις προπονήσεις της Νίκης μετέχει και ο 26χρονος Κώστας Λωρίτης, που είναι γέννημα-θρέμμα της ομάδας και ο οποίος έπαιζε στους Νέους Αθλητές, και πολύ πιθανόν να πάρει μία θέση στο ρόστερ της Νίκης, κάτι που μπορεί να γίνει και με τον Κοντοστάθη του Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος είναι 18 ετών και στη Νίκη πιστεύουν πάρα πολύ στις ικανότητές του και προσπαθούν να εξασφαλίσουν τον δανεισμό του για έναν χρόνο. Μάλιστα, ο μικρός προπονείται με τους κυανόλευκους, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ανανεώθηκε ο δανεισμός του Αντώνη Χρηστομάνου στον Γ.Σ. Βόλου για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, ενώ η Νίκη ψάχνει ομάδα να δώσει τον Καρπέτη, ο οποίος τυπικά επιστρέφει μετά τον δανεισμό του από την ΑΕΒΔ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.