Το Πανθεσσαλικό το νέο «σπίτι» του Ολυμπιακού Βόλου

Για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017

Το νέο σπίτι του Ολυμπιακού Βόλου είναι το Πανθεσσαλικό Στάδιο για την αγωνιστική περίοδο 2016-17 και σήμερα η ερυθρόλευκη ομάδα ανακοίνωσε την οριστική συμφωνία. Έτσι έχουμε την οριστική λύση για το γηπεδικό ζήτημα που …ταλαιπώρησε το σύλλογο το προηγούμενο διάστημα. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει εκεί ύστερα από τρία χρόνια καθώς το τελευταίο ματς που έδωσε ως γηπεδούχος στο Πανθεσσαλικό ήταν αυτό κόντρα στον Παναιτωλικό που έχασε την άνοδο, για τα πλέι οφ της περιόδου 2011-13, στις 19 Ιουνίου 2013.

Η ανακοίνωση: Η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου ανακοινώνει ότι η ομάδα μας πλέον έχει το δικό της “σπίτι”. Το Πανθεσσαλικό Στάδιο θα αποτελέσει την έδρα του Ολυμπιακού Βόλου για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, μετά από την επιτυχημένη συνάντηση με την διοίκηση της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου”.

Φωτογραφία από τη συνάντηση με τους υπευθύνους διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Διακρίνονται μεταξύ των άλλων στα αριστερά ο πρόεδρος του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου Νίκος Τσεκούρας και ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου, Παναγιώτης Μποτσιβάλης.τουριστικα ακινητα

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.