Το πιο κρίσιμο ματς δίνει ο Γ.Σ. Αλμυρού με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου

Δύο γκολ ο Αναστασίου στο φιλικό με τον Αίαντα

Το τρίποντο, για να ξεμπλέξει με τη σωτηρία, φτάνοντας στους 34 βαθμούς, επιδιώκει την Κυριακή στις 16.00 στο Αθ. Ραγάζος ο Γ.Σ. Αλμυρού απέναντι στον Απόλλωνα Μακρυχωρίου.

Η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου μπορεί, αν επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και νικήσει, συνεχίζοντας παράλληλα να δείχνει την πολύ θετική εικόνα των τελευταίων αγώνων, να εξασφαλίσει από αύριο τη σωτηρία της με συνδυασμό μίας πιθανής ήττας του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στην Ιτέα από τον Αστέρα στην Ιτέα.

Επομένως, πρόκειται για ένα πολύ κομβικό παιχνίδι, καθώς ενδέχεται σε περίπτωση του επιθυμητού αποτελέσματος να απαλλάξει από κάθε άγχος για τη συνέχεια τους Αλμυριώτες. Βέβαια, υπάρχει και η ευκαιρία για βαθμούς στη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Ιτέας.

Προβλήματα είτε τραυματισμών είτε τιμωριών, αφού εξέτισαν Βέργος και Αναστασίου, δεν υπάρχουν και οι 18 που έχουν απομείνει στο ρόστερ, θα δώσουν άπαντες το παρών, προσδοκώντας αυτή τη φορά η τύχη να μην τους γυρίσει την πλάτη, όπως στη συνάντηση με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό. Αυτοί είναι: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας,  Ναουμίδης, Παπακώστας, Αλεξανδρής, Βέργος, Δημηνάς, Γκίκας, Κοντοβάς, Αναστασίου, Τσελεπής, Τζοβάρας, Κούτσικος, Στουρνάρας, Ματθαίου, Λουκάς, Καλαμίδας. Στο όριο των καρτών είναι οι Κοντοβάς, Τζοβάρας και Τσελεπής.

Από την άλλη το συγκρότημα του Θάνου Θεοδώρου, που επιστρέφει ως αντίπαλος στον Αλμυρό, με τον οποίον πανηγύρισε πριν δύο χρόνια το νταμπλ στην ΕΠΣΘ, έχει οκτώ ήττες, δύο νίκες (η μία στα χαρτιά με την Αναγέννηση και η άλλη με τα Σέλλανα) και μία λευκή ισοπαλία με τον Φωκικό μακριά από το σπίτι της. Ο Απόλλων ουσιαστικά θέλει μόνο το διπλό, αφού βρίσκεται στην 11η θέση μαζί με τη Στυλίδα με 24 βαθμούς, στο μείον πέντε δηλαδή από τη σωτηρία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.