Το πιστεύουν στη Νίκη για τον αγώνα με τον Ν.Π.Σ.

Πίστη και αισιοδοξία υπάρχει στη Νίκη Βόλου ότι η ομάδα μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα το Σάββατο στο ματς με τον πρωτοπόρο και ευρισκόμενο 12 βαθμούς μπροστά Ν.Π.Σ. Βόλος. Τόσο στη διοίκηση όσο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα θεωρούν ότι είναι στις δυνατότητές τους να φύγουν αήττητοι για ένατο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η Νίκη με το τρίποντο κόντρα στον Οπούντιο συμπλήρωσε μία οκτάδα αγώνων μετά την ήττα από τον Γ.Σ. Αλμυρού με 6 νίκες (με Βελούχι, Αστέρα Ιτέας, Ρήγα Φεραίο, ΑΟ Σελλάνων, Αχιλλέα Φαρσάλων, Οπούντιο Μαρτίνου) και δύο ισοπαλίες (με Διγενή και Θήβα) και με τέρματα 14-2. Παράλληλα, η ομάδα των Ξηροφώτου-Μπούις έχει να δεχθεί γκολ πέντε σερί ματς, κρατώντας απαραβίαστη την εστία της.

Όλα αυτά δημιουργούν την πεποίθηση ότι με βάση το καλό αμυντικό πρόσωπο η Νίκη μπορεί να διεκδικήσει και να πάρει κάτι το Σάββατο από τους κυανέρυθρους του Φεράντο, που δε θα έχουν στη σύνθεσή τους τον ηγέτη τους Πίτου Γκαρσία, ο οποίος στο ματς με τη Θήβα αντίκρισε την 4η κίτρινη κάρτα και θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής. Για τον ίδιο λόγο θα απουσιάσει από τη Νίκη ο Κραγιόπουλος, ενώ παίζεται η συμμετοχή του Βέργου, που έχει ένα πρόβλημα, όχι ιδιαίτερα σοβαρό, στο γόνατο. Έτσι, βασικός υποψήφιος για παρτενέρ του Χρ. Καρτσαμπά στο κέντρο της άμυνας είναι ο Κοντοές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.