Θανάσης Τζήμας: «Όλα καλά θα πάνε με τη Νίκη Βόλου»

"Μίλησα με τον κ. Φάτση και τα βρήκαμε" δήλωσε σήμερα στο Ράδιο Ένα 102,5

Στο Ράδιο Ένα 102,5 και τον δημοσιογράφο Γιώργο Καρεκλίδη μίλησε σήμερα το μεσημέρι ο Θανάσης Τζήμας και έκανε την τοποθέτησή του για την ξαφνική παραίτηση του προέδρου της Νίκης Βόλου. Σχολίασε πως από το ποδόσφαιρο που είναι η κορωνίδα των τμημάτων του συλλόγου, θα λυθούν όλα τα θέματα με τα χρέη της ερασιτεχνικής.

Ο διοικητικός ηγέτης του ποδοσφαιρικού τμήματος ανέφερε: “Αλλάζουμε σελίδα. Ο κ. Φάτσης πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι το καλό της Νίκης, η ενότητα. Οι άνθρωποι που διοίκησαν πέρυσι το ποδόσφαιρο, εκεί μπορούσαν να οδηγήσουν την ομάδα, αυτή ήταν η τεχνογνωσία τους. Να το σεβαστούμε. Το ποδόσφαιρο πλέον έχει λύσει όλα τα θέματά του.
Ο σύλλογος αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα. Ο κ. Φάτσης είναι ένας απαραίτητος άνθρωπος για το σύλλογο, αλλά η τοποθέτησή του είναι πολύ σωστή αν αρχίσουν να μπαίνουν διάφορες υποψίες, υποψίες για χρέη για το ρεύμα, για το νερό που το ανέλαβα εγώ και είναι 2900 ευρώ. Ο κ. Φάτσης πάλευε για την ομάδα και απ’ ό,τι κατάλαβα, άκουγε και λόγια. Είμαι σίγουρος ότι θα ανακαλέσει, τον χρειάζεται η Νίκη, είμαι στο πλευρό του. Η κορωνίδα των τμημάτων είναι το ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο μπορεί να λύσει τα προβλήματα της ερασιτεχνικής. Από σήμερα να ενωθούμε ακόμη πιο πολύ. Πιστεύω ότι κ. Φάτσης θα είναι στα καθήκοντά του την Δευτέρα, να τα λύσουμε όλα τα θέματα μαζί, η Νίκη Βόλου αλλάζει σελίδα. Δεν θα υπάρξει ούτε 50 λεπτά χρέος. Από τις χορηγίες, βοηθούνται όλα τα τμήματα”.

Επίσης τόνισε πως δεν έχει υπογραφεί συμφωνητικό μεταξύ του ιδίου και της ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου επειδή δεν έκλεισε ο απολογισμός του ποδοσφαίρου. “Είναι τυπικό το θέμα” σχολίασε χαρακτηριστικά, ενώ μεταξύ των άλλων, πρόσθεσε πως είναι πολύ ευχαριστημένος με την χορηγία της φανέλας και έχουν αγοραστεί καινούργια πλυντήρια-στεγνωτήρια για τις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

«Στην πρώτη προπόνηση θα ανακοινωθούν δύο μεταγραφές»
Ο Θανάσης Τζήμας ανέφερε ότι η διοίκηση έχει κλείσει τρεις ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν σε παραπάνω κατηγορίες και αποκάλυψε πότε θα ανακοινωθούν. Όπως χαρακτηριστικά είπε, οι δύο θα ανακοινωθούν στην πρώτη προπόνηση της Νίκης την 1η Αυγούστου και ο άλλος, η μεγάλη έκπληξη, στην παρουσίαση της φανέλας.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο κ. Τζήμας στο Ράδιο Ένα πατώντας εδώ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.