Το pregame της 12ης αγωνιστικής της Basket League

Φουλ αγωνιστική δράση με τη δωδέκατη αγωνιστική της Basket League υπάρχει το Σαββατοκύριακο. Η αγωνιστική ανοίγει σήμερα (5/1) στις 15:15 με τον Κολοσσό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ που λόγω οικονομικών προβλημάτων έχασε τον Γιανίκ Μορέιρα, ενώ αποχώρησε ο Μαλίκ Πόουπ και θα λείψει ξανά ο Ντάριους Γκάρετ.

Τρία ματς διεξάγονται στις 17:30. Το Λαύριο που ενισχύθηκε με τους Ίνγκλις, Τόμας και Μπιούφορντ, κοντράρεται σε ένα ματς μεγάλης σημασίας για την ουρά της βαθμολογίας με την Κύμη που αποδέσμευσε τον Κάμφορ.

Το Περιστέρι που παρουσιάζει μια μικρή κάμψη στην απόδοσή του φιλοξενεί το Ρέθυμνο που «καίγεται» για βαθμούς, ενώ ο ανεβασμένος Πανιώνιος υποδέχεται τον πλήρη πλέον Προμηθέα.

Την Κυριακή ο Άρης που ενισχύθηκε με τον Βασίλη Τολιόπουλο κοντράρεται με τον Ήφαιστο Λήμνου (17:00) που στοχεύει πλέον στα play offs.

Ο Παναθηναϊκός στον απόηχο της ήττας από τον Ολυμπιακό στην Euroleague, χωρίς τον Κιθ Λάνγκφορντ και πριν τη διαβολοβδομάδα με Μπάγερν (εντός) και Μπαρτσελόνα (εκτός) αναμετράται με τον Χολαργό (17:00).

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τον Ολυμπιακό, πριν τα ματς με Μπασκόνια στο ΣΕΦ και Ρεάλ στη Μαδρίτη, να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ (19:30) που ενισχύθηκε με τον Ντελρόι Τζέιμς και τον Τζόρνταν Θίοντορ, αλλά μόνο τον πρώτο διαθέσιμο, ενώ θα λείψει και ο τραυματίας Καββαδάς.

Το πρόγραμμα:

Σάββατο 5 Ιανουαρίου

*ΚΟΛΟΣΣΟΣ Η HOTELS-ΠΑΟΚ

15:15 ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ/ΕΡΤ2 Live

*ΛΑΥΡΙΟ AEGEAN CARGO-ΚΥΜΗ

17:30 Κ.Γ. ΛΑΥΡΙΟΥ/ΕΡΤ2 BL Show

*ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΒΙΚΟΣ COLA – ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS

17:30 Κ.Γ. “ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΡΤ2 BL Show

*ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

17:30 Κ.Γ. ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ/ΕΡΤ2 BL Show

Κυριακή 6 Ιανουαρίου

*ΑΡΗΣ-ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ

17:00 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ/ΕΡΤ2 Live

*ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ

17:00 OAKA/COSMOTESPORT 4HD Live

*ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ

19:30 ΣΕΦ/COSMOTESPORT 4HD Live

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.