Το πρόγραμμα για τα διακλιμακιακά βόλεϊ

Τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες που κλήθηκαν στη διαδικασία τελικής επιλογής και αξιολόγησης βόλεϊ επανέλαβε η ΕΣΠΕΚΕΛ,  με τη διαδικασία να αναβάλλεται τον περασμένο Απρίλιο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι αθλήτριες συλλόγων της Μαγνησίας που κλήθηκαν έχουν ως εξής:

Ξύδη Μαρία-Ξένια Ολυμπιακός Βόλου

Κουτέ Ελεάννα ΓΣ Αλμυρού

Τζικούλα Ειρήνη ΓΣ Νίκη Βόλου

Τιρτιράκη Μαρία ΑΣ Αργώ Βόλου

Κασιούρα Χαρούλα ΑΣ Αργώ Βόλου

Όσον αφορά τα αγόρια, για συμμετοχή είχε κληθεί ο Χαράλαμπος Παξιμαδάκης της Αργούς Βόλου.

Σύμφωνα και με την ΕΣΠΕΚΕΛ: «Δυστυχώς η κατάσταση λόγω της πανδημίας δεν επέτρεψε την διεξαγωγή του και σαν Ομοσπονδία θέσαμε πάνω από όλα την υγεία των αθλητών και αθλητριών μας.

Η διαδικασία όμως θα συνεχιστεί με ατομικές  ή ομαδικές προπονήσεις που θα πραγματοποιούνται από τους κατά τόπους Αποσπασμένους Ομοσπονδιακούς  Προπονητές, τους ΠΟΠ ή ακόμη και τους προπονητές των σωματείων, όπου δεν υπάρχουν οι παραπάνω.

Το πρόγραμμα θα είναι απόλυτα καθοδηγούμενο από τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ομάδος Παγκορασίδων κ. Γκούντα Κωνσταντίνο, από τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ομάδας Παμπαίδων κ. Παναγιώτη Λακασά και τους υπόλοιπους Ομοσπονδιακούς προπονητές, οι  δε προπονήσεις θα βιντεοσκοπούνται  και  θα αποστέλλονται στους ομοσπονδιακούς πέραν βέβαια από τις κατά τόπους επισκέψεις τους  για την καλύτερη παρακολούθηση των αθλητριών.

Το πρόγραμμα θα είναι απόλυτα καθοδηγούμενο και τους υπόλοιπους Ομοσπονδιακούς προπονητές, οι  δε προπονήσεις θα βιντεοσκοπούνται  και  θα αποστέλλονται στους ομοσπονδιακούς πέραν βέβαια από τις κατά τόπους επισκέψεις τους  για την καλύτερη παρακολούθηση των αθλητών.

Πρόθεση μας είναι  οι αθλητές και αθλήτριες να βελτιωθούν ώστε να είναι έτοιμοι/ες σε πρώτη φάση τον Δεκέμβριο λόγω της πιθανής διεξαγωγής Βαλκανικού πρωταθλήματος,  σε δεύτερη φάση τον Απρίλιο για προκριματικά Ευρωπαϊκού και σε τρίτη φάση το καλοκαίρι με Βαλκανικά ή και πιθανώς Τελικά Ευρωπαϊκού ή και για όποια συγκεντρωτική προετοιμασία, αν βέβαια το επιτρέψουν οι συνθήκες λόγω πανδημίας».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.