Το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΝΠΣ Βόλος

Την Τετάρτη 30 Ιουνίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του ΝΠΣ Βόλος για τη νέα αγωνιστική περίοδο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Οι «κυανέρυθροι» τις πρώτες ημέρες θα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στις 4 Ιουλίου θα μεταβούν στην Πορταριά, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Στις 9/7 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο φιλικό της περιόδου κόντρα στον Θησέα Αγριάς και τη Δευτέρα 12 Ιουλίου η αποστολή του ΝΠΣ Βόλος θ’ αναχωρήσει για την Ολλανδία. Εκεί, μέχρι τις 25 του ίδιου μήνα θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Επί ολλανδικού εδάφους ο ΝΠΣ Βόλος θα δώσει τέσσερα φιλικά. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, θα δώσει άλλα τέσσερα φιλικά προετοιμασίας.

Σημειωτέον, από τις 8 έως τις 11 Αυγούστου, η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος θα διοργανώσει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο φιλικό τουρνουά με τη συμμετοχή ομάδων της Super League, όπου όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της πόλης.

Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά, καθώς και τα φιλικά προετοιμασίας επί ελληνικού εδάφους θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.