Το πρόγραμμα της 38ης Ανάβασης Πορταριάς στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες από τα μέλη της Λ.Α. Βόλου εν όψει του αγώνα της 38ης Ανάβασης Πορταριάς, που θα διεξαχθεί στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου.

Ο αγώνας αποτελεί τον πέμπτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων & Ιστορικών Αυτοκινήτων καθώς και του Ενιαίου SKODA FABIA.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα του αγώνα, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου και από ώρα 08:00-11:00 θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στο χώρο του Ξενοδοχείου Xenia Palace στην Πορταριά και εν συνεχεία στις 12:00 θα ξεκινήσει η διαδικασία των επίσημων δοκιμών, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε τρία σκέλη.

Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου ο αγώνας ξεκινά στις 10:00 και για την ανάδειξη των νικητών σε ομάδες και κλάσεις και για το αποτέλεσμα θα προσμετρηθεί το άθροισμα των χρόνων και στα δύο σκέλη που θα πραγματοποιήσουν τα αυτοκίνητα.

Ο δρόμος και τις δύο ημέρες θα κλείσει μία ώρα πριν την έναρξη, δηλαδή για τις δοκιμές το Σάββατο 11:00 από τη διασταύρωση Άλλης Μεριάς και τη διασταύρωση Αηδονοφωλιές και τη μέρα του αγώνα την Κυριακή στις 09:00 από τα ίδια σημεία.

Εναλλακτικές διαδρομές,  μέσω Αηδονοφωλιών-Κουκουράβας-Μακρινίτσας-Πορταριάς καθώς επίσης και μέσω Αγριάς-Δράκειας-Χανιών.

Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με την τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές την Κυριακή 9/9 στις 15:00 στο χώρο του Villa Πορταριά 1990 στην Πορταριά. Τη γραμματεία του αγώνα θα φιλοξενεί το Ξενοδοχείο PORTARIA HOTEL & SPA.

Μέγας Χορηγός  του αγώνα το Ι. ΚΤΕΟ ΒΟΛΟΥ και Χορηγοί το PORTARIA HOTEL & SPA, HONDA Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Υποστηρικτές του αγώνα οι Food Service Καρακατσάνης, Ελαστικά Αντωνοβαρδάκης, Unil Opal Δεληκούρας, Γερανομεταφορές Κεφαλάς, Ζαγορίν, Τόρης- Χατζή Ανταλλακτικά Αυτ/των, Giusto Cafe, Πυρασφάλεια Center, Επιγραφές Gold Silk, Renault Καλατζής, Manollo café.

Χορηγοί Επικοινωνία Εφημερίδες Ταχυδρόμος, ΜΑΓΝΗΣΙΑ, Θεσσαλία, Αstra TV, motori.gr, time2rally.gr, goalpost.gr, Power 100.2 fm, Αutomotopatras.gr, Rallycar.gr, Kανάλι 1 90,4fm, Attica TV, e-volos.gr, Ράδιο Marconi, voliotaki.blogspot.com.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα Γραφεία της Λ.Α. ΒΟΛΟΥ Θησέως 27 τηλ & fax: (24210) 55339, όπως επίσης στον κ. Δημ. Γαρουφαλιά, τηλ. 6947 156759 και τον Γεν. Γραμματέα, κ. Γ. Μπέτα, 6944590640, www.lavolos.gr-email: [email protected].

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.