Το πρώτο από τα τέσσερα, για να τελειώσει το μαρτύριο

Η Νίκη Βόλου φιλοξενεί τους Μαύρους Αετούς στο Παντελής Μαγουλάς

Το πρώτο από τα τέσσερα παιχνίδια, για να τελειώσει το μαρτύριό της, δίνει την Κυριακή στις 17.00 στο Π. Μαγουλάς η Νίκη Β. με αντίπαλο του Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου. Η ομάδα που έδειξε σημάδια αγωνιστικής σήψης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο συνετρίβη με 4-0, και με παίκτες απλήρωτους, που αναγκάζονται να προπονούνται και να αγωνίζονται στο σεληνιακό τοπίο του Π. Μαγουλάς και επιθυμούν να φτάσει στη λήξη του το πρωτάθλημα, καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της και να παίξει για την ιστορία της απέναντι στους νεοφώτιστους Τρικαλινούς, παίρνοντας και μια ρεβάνς απ’ αυτούς για την ήττα με 1-0 στον πρώτο γύρο.
Η ελεύθερη είσοδος για το κοινό ίσως βοηθήσει σε μία καλή προσέλευση, που θα είναι ενισχυτική για τη νεανική ενδεκάδα, που σκοπεύει να παρατάξει ο Στέφανος Ξηροφώτος, αφήνοντας εκτός κάποιους παίκτες έμπειρους και θεωρούμενους βασικούς. Έτσι κι αλλιώς πρέπει να δοθούν ευκαιρίες σε όλους, κάτι που θα βοηθήσει να βγει μία ολοκληρωμένη εικόνα για το ρόστερ ενόψει και της νέας σεζόν.
Πάντως, όσοι θέλουν μπορούν προαιρετικά να αγοράσουν εισιτήριο, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της Νίκης, την οποία μάλλον θα χρειαστεί, αφού οι …φωστήρες της ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισαν διαιτητή από τη Σάμο, κάτι που σημαίνει αυξημένη οικονομική δαπάνη για τους γηπεδούχους, που έχουν τεράστιο οικονομικό πρόβλημα. Άρχοντας του αγώνα λοιπόν θα είναι Σφέτσιας, ενώ βοηθοί του οι Καραγιάννης, και Καλύβας από τη Φθιώτιδα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, τελικά ούτε ο Παπαδήμας μπορεί να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στην προπόνηση της Πέμπτης και θα είναι εκτός 18αδας στον αγώνα με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου την Κυριακή στο Π. Μαγουλάς. Ο δεξιός μπακ και στόπερ της Νίκης έχει μία κάκωση στο γόνατο, κάνει προς το παρόν θεραπείες, χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό και από βδομάδα θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Αιτία του τραυματισμού του είναι η κάκιστη κατάσταση του Π. Μαγουλάς.
Η απουσία του προστίθεται σ’ αυτές του επίσης τραυματία Παπαγεωργίου και του τιμωρημένου με μία αγωνιστική λόγω τεσσάρων καρτών Κλεβί Κόλα.

Συλλυπητήριο της Ερασιτεχνικής Νίκης για τον Αλ. Σάμιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ερασιτεχνική Νίκη για τον θάνατο του Αλέξανδρου Σάμιου. Αναλυτικά: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αλέξανδρου Σάμιου που έφυγε από κοντά μας, τη σύζυγό του και τους δύο γιους του. Ο κόσμος της Νίκης από χθες είναι φτωχότερος. Ο Αλέξανδρος Σάμιος υπήρξε όχι μόνο διαχρονικός φίλαθλος της Νίκης Βόλου, αλλά εξαίρετος επαγγελματίας, ενώ πάντα συνέδραμε και βρισκόταν στο πλευρό της ομάδας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.