Το “αντίο” του Δημήτρη Στεφανή …και ο Βούλγαρης προπονητής στην Δήμητρα

Το δικό του αντίο στους αγωνιστικούς χώρους, έκανε γνωστό  ο Δημήτρης Στεφανής που πλέον είναι ο νέος πρόεδρος της Δήμητρας Ευξεινούπολης…αναφέροντας: “Και κάπου εδώ έφτασε η ώρα να πω και εγώ με τη σειρά μου το δικό μου αντίο στα γήπεδα από το πόστο του ποδοσφαιριστή …συναισθήματα πολλά και ανάμεικτα.

Ένα είναι σίγουρο… Ότι φεύγω γεμάτος!!!!

Ευγνώμων για όλα όσα έζησα εντός και εκτός γηπέδων! θα ξεκινήσω λίγο ανάποδα…

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα η τελευταία μου χρόνια ως ποδοσφαιριστής έγινε στον Αίας Σούρπης και ήταν πέρα κάθε προσδοκίας!!!δεν πιστεύω ευκολα στις ποδοσφαιρικές οικογένειες αλλά ο Αίαντας είναι κάτι τέτοιο και είμαι χαρούμενος που εγινε μέλος τους και θα συνεχίσω να είμαι!!!Σας ευχαριστώ για όλα!!!!

Στην συνέχεια θέλω να αναφερθω μάλλον στα καλύτερα μου χρόνια σαν ποδοσφαιριστής και αυτά είναι τα χρόνια στον Α.Σ. Πύρασος Νέας Αγχιάλου!!!

Τα λόγια περιττά !!!10 αξέχαστα χρόνια Ακης Σταμος εσυ είσαι η αιτία!!!

Τεράστιο ευχαριστώ για όσα ζήσαμε!!!!

Και τέλος στην ομάδα του χωριού μου και της καρδιάς μου την Α.Ε ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ που όπως γνωρίζετε πλέον υπηρετώ από το πόστο της διοίκησης γιατί στα χαρτιά είμαι πρόεδρος….στην πραγματικότητα είμαστε όλο το χωριό μαζί!!!!!

Ξεκίνησα απο τις ακαδημίες και κατάφερα με την βοήθεια ολων να γράψουμε την πιο ένδοξη ιστορία της ομάδας!!!μέχρι την επόμενη….

Τασος Δεληζήσης-Σπύρος Ντόντης- Αντώνης Μηλιώνης

Σας ευχαριστώ που πιστέψατε σε μένα και δικαιωθήκαμε!!!!!

Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος και για μένα δυστυχώς έχει ερθει αυτή η ώρα….

Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκατοντάδες συμπαίκτες μου (λόγω χρόνων) που χωρίς αυτούς δεν θα ειχα καταφέρει τίποτα!!!

Να είστε όλοι καλά και θα τα λέμε στα γήπεδα” ανέφερε στην ανάρτησή του ο Δ. Στεφανής.

Στο μεταξύ ο Νίκος Βούλγαρης ανακοινώθηκε πως θα είναι ο νέος προπονητής της Δήμητρας Ευξεινούπολης. Η ανακοίνωση: «Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με ένα δικό μας παιδί. Τον προπονητή Νίκο Βούλγαρη! Του ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.