Το Σάββατο η εκδήλωση του Ρήγα Φεραίου

Με Καψάλη, Βέρρα, Τσίκο και Τζίμα

Το ερχόμενο Σάββατο 16 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Βελεστίνου η εκδήλωση που διοργανώνει ο Ρήγας Φεραίος, με ώρα έναρξης τις 22:30.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι Γιάννης Καψάλης, Χαρά Βέρρα, Μάκης Τσίκος και Δημήτρης Τζίμας. Ο χώρος θα είναι στεγασμένος και θα θερμαίνεται σύμφωνα με τους διοργανωτές, ενώ θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Τα εισιτήρια κοστίζουν επτά ευρώ στην προπώληση και οκτώ ευρώ στην είσοδο, ενώ διατίθενται στα πρακτορεία ΟΠΑΠ Βελεστίνου και στον Βόλο Ιάσονος 116.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κρατήσεις στους τηλ. αριθμούς 6989004153 (Βελεστίνο), 6976295200 και 6946596443 (Βόλος).

Συγχαρητήρια και «ευχαριστώ»

Παράλληλα, σε έτερη ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου συγχαίρει το μέλος της Θεοφάνη (Φάνη) Κατσίκη που αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη της καρδιάς του Ευθυμία (Έφη) Καρρά! «Ευχόμαστε το μέλλον σας να είναι ονειρικό, αξιοζήλευτο, λαμπρό, γεμάτο ευχάριστες εκπλήξεις! Ευτυχία, χαρά, γέλιο και όμορφες εμπειρίες στη ζωή σας!» σημειώνει ο σύλλογος.

Τέλος, με μία ακόμη ανακοίνωση, ο Ρήγας Φεραίος ευχαριστεί από καρδιάς όπως επισημαίνει, τον από καρδιάς τον πολύ καλό φίλο της ομάδας Νικόλαο Σαββανάκη (Νικολή) για την ηθική και οικονομική βοήθεια που προσφέρει στην ομάδα, μέσω της εταιρείας που εκπροσωπεί. «Η εμπιστοσύνη που δείχνει στην προσπάθεια μας, μας τιμά, μας δίνει δύναμη και μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους! Ευχόμαστε στον ίδιο και την οικογένειά του να έχουν υγεία και ό,τι καλύτερο. Πιστεύουμε η πράξη του αυτή να βρει μιμητές» καταλήγει η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.