Το Σάββατο η έναρξη των πλέι άουτ για τον ΝΠΣ Βόλος

Μετά και την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής,  η διοργανώτρια Αρχή γνωστοποίησε το πρόγραμμα και της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, η οποία θα διεξαχθεί στις 20 Μαρτίου. Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, το οποίο θα λάβει χώρα στις 19:30.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η ημέρα και οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων για την 1η αγωνιστική των πλέι άουτ, με τον ΝΠΣ Βόλος να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο 19 Μαρτίου, στις 17:00.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ έχει ως εξής:

Κυριακή 20 Μαρτίου

15:30     ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός

19:00     Άρης – Παναθηναϊκός

19:30     ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των πλέι άουτ παράλληλα προέκυψε ως εξής:

Σάββατο 19 Μαρτίου

15:00     ΟΦΗ – Ιωνικός

17:15     Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης

17:15     ΝΠΣ Βόλος – Αστέρας

19:30     Παναιτωλικός – Λαμία

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι παράλληλα με τη διαδικασία των πλέι άουτ, οι διοικούντες του ΝΠΣ Βόλος κοιτούν και τη θερινή περίοδο, έχοντας ως στόχο να «χτίσουν» μία ακόμη πιο ανταγωνιστική ομάδα, με τις απαραίτητες προσθαφαιρέσεις στο δυναμικό της. Ήδη τα δημοσιεύματα για παίκτες που αγωνίζονται για τον ΝΠΣ Βόλος και παρουσιάζονται ως μεταγραφικοί στόχοι άλλων ομάδων έχουν κάνει έντονη την εμφάνισή τους το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ από την άλλη έχει ήδη γίνει γνωστό μέσω της ΠΑΕ ότι συνεργάτες της έχουν αρχίσει τα μεταγραφικά ταξίδια, με προορισμούς στην Ευρώπη αλλά και στη Λατινική Αμερική.

Σε κάθε περίπτωση μοιάζει λογικό ότι ο στόχος της εισόδου στα πλέι οφ την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι αυτός την επίτευξη του οποίου θα διεκδικήσουν οι «κυανέρυθροι», κάτι που προφανώς ήθελαν και φέτος αλλά στην πράξη δεν τους βγήκε. Από την άλλη, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θ’ αναζητηθεί προπονητής ή αν ο Κώστας Μπράτσος θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.