Το Σάββατο με Καλαμάτα και την Κυριακή … βαφτίσια για τη Δήμητρα

Η Αναγέννηση Καρδίτσας αποφάσισε, φοβούμενη να βγει εκτός του δικού της νομού λόγω κορωνοϊού, να ακυρώσει το φιλικό με τη Δήμητρα στην Ευξεινούπολη αύριο Σάββατο, αλλά τελικά η ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά βρήκε αντίπαλο την ίδια μέρα. Αυτός δεν είναι άλλος από την Καλαμάτα, που θα αγωνιστεί και πάλι στη Football League μετά τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Η «Μαύρη Θύελλα», που έχει προπονητή τον Νίκο Αναστόπουλο, προετοιμάζεται στα γήπεδα του ξενοδοχείου “Μάνθος”, κι εκεί θα γίνει το φιλικό παιχνίδι, το οποίο θα είναι μία πολύ καλή εμπειρία για τους “πράσινους” και θα αρχίσει στις 17.30.

Ο Τσιάτσιος έχει επιστρέψει στην προετοιμασία και θα πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ η Δήμητρα γενικότερα είναι πλήρης. Στην ομάδα τις τελευταίες μέρες να σημειωθεί ότι προπονείται κι ένας 15χρονος τερματοφύλακας, που πιθανότατα θα αποκτηθεί, πλαισιώνοντας τους Σταυράκη και Τίτα.

Στα … εξωαγωνιστικά, την Κυριακή το πρωί ο προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Ανδρωνάς, έχει τις δικές του χαρές, αφού βαφτίζει τη δεύτερη κόρη του, με την οικογένεια της Δήμητρας να δίνει το παρών στο μυστήριο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.