Το Σαββατοκύριακο στα Χάνια το 6ο winter camp του Kyokushin Karate

Το 6ο WINTER CAMP του  KYOKUSHIN KARATE διοργανώνει ο Εκπρόσωπος του συστήματος της χώρας μας κ. Ιωάννης Στεφάνου στα Χάνια του Πηλίου το Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή αθλητών του Kyokushinkai Karate. Το εν λόγω χειμερινό Καμπ προσφέρει στους αθλητές τη δυνατότητα να αθληθούν σε ένα διαφορετικό περιβάλλον και συγκεκριμένα πάνω στο χιόνι, φορώντας μόνο τη φόρμα του Καράτε σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες  λόγω του κρύου και κόντρα στα καιρικά φαινόμενα της φύσης.

Το χειμερινό Καμπ θα γίνει στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης εκπαίδευσης των αθλητών του Kyokushinkai Karate, καθώς μέρος αυτής περιέχει προπονήσεις στη φύση, εκμεταλλευόμενοι τις καιρικές συνθήκες του χειμώνα. Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος σε αυτή τη διοργάνωση βγαίνουν πιο δυνατοί τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Παράλληλα μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται το περιβάλλον.

Ο νομός μας προσφέρεται για τέτοιου είδους διοργανώσεις, ενώ οι αθλητές και αθλήτριες που θα λάβουν μέρος θα διδαχθούν από τον Εκπρόσωπο του συστήματος, κ. Ιωάννη Στεφάνου, ειδικό πρόγραμμα αγωνιστικών τεχνικών και προετοιμασίας αγώνων προσαρμοσμένο στις συνθήκες ανωμάλου δρόμου και χιονισμένου εδάφους. Οι προπονήσεις θα γίνουν σε τρεις περιόδους:

-το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου από τις 13:00 έως τις 15:00 δύο ώρες εκπαίδευση στο χιόνι και το απόγευμα 18:00-20:00 θα διδάξει αυτοάμυνα δρόμου ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Μάριος Στεφάνου, στις εσωτερικές εγκαταστάσεις στο “Χάνι του Κοκκίνη”,

-την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 10:00-12:00 το πρωί μεγάλο πρόγραμμα τζόκινγκ στις χιονισμένες διαδρομές των Χανίων, αναρρίχηση με σχοινί καθώς και ειδικές ασκήσεις ενδυνάμωσης και τεχνικών αγώνων.

Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες που θα λάβουν μέρος θα ενθουσιαστούν τόσο με την εκπαίδευση όσο και με την απερίγραπτη ομορφιά των χιονισμένων τοπίων.

Στο τέλος του διήμερου Winter Camp όλοι οι αθλητές θα πάρουν Δίπλωμα Συμμετοχής από τον Αρχηγό του συστήματος κ. Ιωάννη Στεφάνου, ο οποίος υπόσχεται ότι θα καθιερώσει σε ετήσια βάση το Winter Camp με περισσότερες συμμετοχές τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό ως Winter Camp και Κύπελλο Αγώνων μετά τη σκληρή εκπαίδευση στα χιόνια!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.