Το Σαββατοκύριακο το 6ο τουρνουά “Νίκος Φιλίππου” από το B.C. Volos

Το 6ο τουρνουά “Νίκος Φιλίππου” διοργανώνεται το προσεχές Σαββατοκύριακο στο “Βάκης Παρασκευόπουλος” από το B.C. Volos, όπου ήταν πρόεδρος ο αείμνηστος παράγοντας. Η ανακοίνωση του B.C. Volos:

“Η ομάδα μας για 6η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει το τουρνουά ανδρικών ομάδων “ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ” στη μνήμη του προέδρου μας. Το τουρνουά θα γίνει στο κλειστό  Βάκης Παρασκευόπουλος το Σάββατο και Κυριακή 13 και 14 Οκτωβρίου.

Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος είναι εκτός από την ομάδα μας είναι οι: Α.Ε. ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ-Α.Ε.Σ.ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΒΟΛΟΥ.

Το χαρακτηριστικό του τουρνουά είναι ότι όλες οι ομάδες έχουν στο ρόστερ τους νεαρούς παίκτες, που ο πρόεδρος μας αγαπούσε πάρα πολύ και ήθελε να προσφέρει σ’ αυτά.

Καλούμε όλον τον κόσμο και τα νέα παιδιά της πόλης μας να έρθουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες των νεαρών αθλητών όλων των ομάδων και να δουν από κοντά τις προσπάθειες τους αλλά και να χειροκροτήσουν το μέλλον του Ελληνικού και Βολιώτικου μπάσκετ…

Επίσης η διοίκηση της ομάδας μας ευχαριστεί τις τρεις ομάδες για τη συμμετοχή και τους χορηγούς και εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους με υγεία και πολλές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.

B.C.VOLOS-PLAY WITH’PASSION”

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.