Το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου έτρεψε για την Φλόγα

Η γυναικεία και η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 συμμετείχε στον αγώνα δρόμου για τη ΦΛΟΓΑ . Τα αγόρια και τα κορίτσια του Συλλόγου μας μαζί με τους προπονητές τους και τους εφόρους τους , εκμεταλλευόμενα και την αγωνιστική απραξία του Σαββατοκύριακου, προσέτρεξαν και έτρεξαν για να βοηθήσουν στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Σύλλογος Παιδιών με Νεοπλασματικη Ασθένεια και οι γονείς τους .
Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου αισθάνεται ιδιαίτερα χαρούμενη για τη πρωτοβουλία της και πιστεύουμε ότι συμβάλλαμε και εμείς στην ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση .
Μετά τη συμμετοχή στον αγώνα δρόμου , γυναίκες και άνδρες , μαζί με μέλη της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ , απόλαυσαν τον καφέ τους στη καφετέρια CRUZAR του χορηγού της ομάδας μας Βαγγέλη Χριστοφίλη .
Στα πλαίσια της προετοιμασίας της , η γυναικεία ομάδα , έδωσε δυο φιλικά τη Παρασκευή με το παιδικό της Ανάληψης και το Σάββατο με το εφηβικό του Γ.Σ Βόλου , όπου όλες οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν και ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης να δει την ετοιμότητα της ομάδας , ενόψει του πρώτου αγώνα πρωταθλήματος , με τις Σέρρες , την Κυριακή 16 Οκτωβρίου . Η προετοιμασία γι΄αυτόν τον αγώνα αρχίζει σήμερα με φιλικό αγώνα , στις 19.00, στη Νέα Ιωνία με τη Νίκη Βόλου .
Η ανδρική ομάδα έδωσε φιλικό προετοιμασίας με το Διμήνι , το Σάββατο στη Νέα Ιωνία , όπου ο προπονητής μας Φώνης Μαυρομιχάλης και ο συνεργάτης του Κωστής Καραγιώργης είχαν την ευκαιρία να δουν την ετοιμότητα των αθλητών ενόψει της συνέχειας του Κυπέλλου , με τον ΓΣ Βόλου . Από τον αγώνα απουσίαζε ο Γιώργος Παρασκευάς ο οποίος είχε οικογενειακές υποχρεώσεις και ο αρχηγός μας Κώστας Αλεξίου ο οποίος τραυματίστηκε στο χέρι και θα απουσιάσει , για ένα μήνα , από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας . Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ εύχεται στον Κώστα περαστικά και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.