Το τουρνουά Easter Volos Cup διοργανώνει και φέτος η Νίκη

Το τουρνουά Easter Volos Cup διοργανώνει η Νίκη και φέτος. Η  ανακοίνωση:

“H ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ σε συνεργασία με την εταιρία BOCA SPORT την περίοδο των εορτών του Πάσχα και τις ημερομηνίες 29/04/24 έως 01/05/2024 διοργανώνει και φέτος μια ξεχωριστή εμπειρία για τα παιδιά μας, το «Easter Volos Cup».

Το τουρνουά έχει πρωτίστως εκπαιδευτικό χαρακτήρα κι η διεξαγωγή του θα γίνει στο «Παντελής Μαγουλάς» καθώς επίσης και σε αλλά συνεργαζόμενα γήπεδα στην περιοχή του Βόλου.

Ηλικιακά γκρουπ συμμετοχής: Κ17 – Κ15 – Κ13 – Κ11 – Κ9 – Κ7

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προπονητή της Ακαδημίας κ. Τσούρικα Κωνσταντίνο στο 6976842893

Σε περίπτωση που υπάρχει ενδιαφερόμενη ομάδα για να συμμετάσχει στο τουρνουά με διαμονή σε ξενοδοχείο της πόλης μας, επικοινωνήστε με τον κύριο Μητρογιάννη Δημήτρη στο 6945893700”.

Σε δήλωσή τους ο διοργανωτής του τουρνουά κ. Μητρογιάννης και ο προπονητής της Νίκης κ. Τσούρικας αναφέρουν:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Η περσινή επιτυχία ήταν μονόδρομος για να διοργανώσουμε το Easter Volos Cup και φέτος. Είναι χαρά μας να συνεργαζόμαστε με την Ακαδημία της ΝΙΚΗΣ για ένα τόσο όμορφο και διασκεδαστικό event για τα παιδιά μας. Σας περιμένουμε όλους να χαρούμε το παιχνίδι».

ΤΣΟΥΡΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: «Είναι μεγάλη η χαρά μας που το διάστημα του Πάσχα, τα παιδιά μας θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να χαρούν αυτό που αγαπάμε όλοι μας τόσο πολύ: το ποδόσφαιρο. Και φέτος το Easter Volos Cup θα ανοίξει την αγκαλιά του στα παιδιά από 7 μέχρι 17 ετών. Σας περιμένουμε όλους εκεί».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.