Το βλέμμα του Ολυμπιακού Βόλου στις επόμενες υποχρεώσεις

Μετά την επικράτηση επί του Σβορώνου

Η πρώτη νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι γεγονός, ωστόσο αυτή πρέπει ως σκέψη ν’ αποτελέσει άμεσα παρελθόν, προκειμένου όλοι να προετοιμαστούν κατάλληλα για τον εκτός έδρας αγώνα της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, στον νομό Πιερίας.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου επιστρέφουν σήμερα Τετάρτη στις προπονήσεις, μετά το ρεπό της Τρίτης, και σίγουρα ο προπονητής τους, Σάκης Θεοδοσιάδης έχει να τους αναφέρει αρκετά και να κάνει ανάλογες επισημάνσεις. Όπως αναφέραμε και χθες, το 1-0 σίγουρα είναι ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» χρειάστηκε να περιμένουν μέχρι το 90’ για να πετύχουν τέρμα, και οι φάσεις που θα μπορούσαν να επιτρέψουν ένα πιο εύκολο απόγευμα στο γήπεδο του Στεφανοβικείου δεν ολοκληρώθηκαν νωρίτερα.

Κάποια λάθη από την άλλη απλά… απαγορεύεται να επαναληφθούν. Δεν έλειψαν οι φάσεις στις οποίες οι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας βγήκαν στην αντεπίθεση και ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί, κοντεύοντας να πετύχουν τέρμα, που θα μπορούσε να δυσκολέψει τη ζωή των «ερυθρόλευκων» σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ευτυχώς αυτό δεν έγινε, με τον Σάκη Θεοδοσιάδη να έχει κρατήσει κατά νου κάποια πράγματα από εκεί και πέρα.

Ο αντίπαλος δεν είναι εύκολος πάντως, και έχει ήδη πετύχει μία νίκη την προηγούμενη εβδομάδα, απέναντι στον ΑΟ Χανιώτης εκτός έδρας χάρη στο τελικό 1-2, αλλά από την άλλη έχασε βαθμούς στην έδρα του από την Καστοριά, μετά το 0-0 μεταξύ τους, στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής. Σίγουρα όμως είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος, με έμπειρους παίκτες, που μπορούν να κάνουν τη ζημιά και θέλει ιδιαίτερη προσοχή, για την ισοπαλία τουλάχιστον και πόσο μάλλον για την εκτός έδρας επικράτηση!

Από πλευράς παικτών, όλοι δείχνουν να είναι έτοιμοι και να μην αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα τραυματισμού και έτσι ο Σάκης Θεοδοσιάδης κάνει τα πλάνα του υπολογίζοντας την κάθε μονάδα. Από την άλλη, είναι εμφανές ότι ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει να κινηθεί σύντομα για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής αλλά και της αμυντικής, ώστε να έχει περισσότερες λύσεις στη διάθεσή του το τεχνικό επιτελείο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.