Τον αδικεί το σκορ, αλλά πήρε το τρίποντο με Ποταμιά ο Γ.Σ. Αλμυρού με 1-0

Μπορεί να τον αδικεί το τελικό σκορ με 1-0 υπέρ του, αλλά σημασία έχει ότι ο Γ.Σ. Αλμυρού πήρε το τρίποντο απέναντι στην ουραγό ομάδα της Ποταμιάς, φτάνοντας στους 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Σκόρερ για την ομάδα του Στέλιου Αρσένου ήταν ο Δημηνάς με κεφαλιά στο 68’ μετά από σέντρα του Δερμιτζάκη από τη δεξιά πλευρά.  Ο ίδιος παίκτης είχε απειλήσει πιο νωρίς και συγκεκριμένα στο 18’, όταν το σουτ που έκανε, απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων με τον Δερμιτζάκη να παίρνει το ριμπάουντ, κι ενώ το γκολ φαινόταν σίγουρο ο νεαρός μέσος  έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 25ο λεπτό ο Βουρδάκης είχε δοκάρι με σουτ μετά από σέντρα του Λάμπου, ο οποίος είχε  μία  πολύ καλή στιγμή στο 40’με σουτ από τη μικρή περιοχή, το οποίο δε βρήκε στόχο. Στο πρώτο μέρος η Ποταμιά έχασε και αυτή μία μεγάλη ευκαιρία με τον Γενιτσαρόπουλο στο 20’ να φεύγει μόνος του σχεδόν από το κέντρο, να προχωρά, αλλά απέναντι από τον Πολυμέρου αστόχησε.

Στην επανάληψη πάλι οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές με Βουρδάκη και Αΐδη και σκόραραν το γκολ που δικαιούνταν στο 68’ και που έμελλε να είναι το νικητήριο.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ:  Πολυμέρου, Πατσής, Αγγελής, Ζενούνης, Κυριάκος, Αγιασιώτης, Δημηνάς, Δερμιτζάκης (77’ Αράπης), Φούκης (64′ Αΐδης), Λάμπος, Βουρδάκης (88′ Αργυρόπουλος)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.