Τον αήττητο στην έδρα του Σ.Κ. Ιωαννίνων θέλει να κερδίσει η Νίκη

Τον αήττητο στην έδρα του Σ.Κ.  Ιωαννίνων αντιμετωπίζει την Κυριακή στην πόλη της Ηπείρου η Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών.  Οι γηπεδούχοι έχουν 10 νίκες και 5 ήττες μέχρι στιγμής, όλες ως φιλοξενούμενοι από Νίκη, Αετούς Βέροιας, Αίολο, Ικάρους και ΑΓΣΙ, ενώ έχουν εκμεταλλευτεί την έδρα τους στο απόλυτο. Πάντως προέρχονται από πολύ βαριά ήττα πριν τη διακοπή από τον συμπολίτη τους ΑΓΣ Ιωαννίνων με 28 πόντους διαφορά ως τυπικά φιλοξενούμενοι κι αυτό έχει φέρει γκρίνια, αλλά και μεγαλύτερη πίεση, αλλά και θέληση για νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στη βολιώτικη ομάδα.

Ο Παναγιώτης Τσώλης συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της Παρασκευής και παρότι δεν είναι 100% έτοιμος, θα είναι σίγουρα στην αποστολή και θα αγωνιστεί για κάποιο διάστημα.

Την Πέμπτη μπήκε στις προπονήσεις και ο Τάσσος, που ταλαιπωρήθηκε από πνευμονία και δεν είχε αγωνιστεί ούτε στο ματς με τον Φαίακα πριν τη διακοπή, ενώ την ίδια μέρα επέστρεψε και ο Σταυροθεόδωρος, που είχε βαριά ίωση.

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο γνωρίζουν ότι ο αντίπαλος τους επειδή είναι πληγωμένος από το προηγούμενο αποτέλεσμα, θα κάνει τα πάντα, για να επικρατήσει, αποτελώντας μία ομάδα που η δύναμή της είναι κοντά στο καλάθι. «Θα τα δώσουμε όλα και δε συζητάμε τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς. Έχουμε πει πώς θα δουλέψουμε σε άμυνα και επίθεση και πάμε να κερδίσουμε», ήταν το σχόλιο στο magnesiasports του προπονητή της Νίκης Βόλου, Γιώργου Κοσμάτου.

Η αποστολή της Νίκης θα ξεκινήσει γύρω στις τρεις το μεσημέρι του Σαββάτου και θα διανυκτερεύσει στα Γιάννενα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.