Τον Ιανουάριο η ΓΣ του ΣΕΓΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ συνεδρίασε σήμερα και αποφάσισε τη μετάθεση της ημερομηνίας και του τόπου διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης, που ήταν προγραμματισμένη για τις 11 Δεκεμβρίου.

Η απόφαση πάρθηκε εξαιτίας της παράτασης των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού covid-19 από την Κυβέρνηση. Νέα ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης ορίστηκε η 16η Ιανουαρίου 2021 και νέος τόπος το κλειστό γυμναστήριο του ΑΟ Νέας Σμύρνης «Ο Μίλων», στην Αθήνα.

Τα θέματα της ημερησίας διάταξης έχουν ως εξής:

  1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
  2. Λήψη επικυρωτικής απόφασης διαγραφής σωματείων – μελών, σύμφωνα με το άρθρο 4 του Καταστατικού.
  3. α. Έκθεση Πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου από 1/1/2020 μέχρι 31/12/2020. Έγκριση και απαλλαγή της Διοίκησης. β. Οικονομικός και Ταμειακός απολογισμός εσόδων-εξόδων από 1/1/2020 μέχρι 31/10/2020. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής για την ανωτέρω περίοδο και Απαλλαγή της Διοίκησης από κάθε διαχειριστική ευθύνη.
  4. Εκλογή δύο τακτικών και δύο αναπληρωματικών μελών της Εφορευτικής Επιτροπής, η οποία, υπό την Προεδρία Δικαστικού Αντιπροσώπου, θα διενεργήσει τις αρχαιρεσίες για την εκλογή Προέδρου και μελών Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και εκπροσώπων στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (ΕΟΕ).
  5. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου αποτελούμενου από τον Πρόεδρο, 20 τακτικών μελών και πέντε (5) αναπληρωματικών και Εξελεγκτικής Επιτροπής αποτελούμενης από τρία τακτικά και δύο αναπληρωματικά μέλη.
  6. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού εκπροσώπου του ΣΕΓΑΣ στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (ΕΟΕ), σύμφωνα με το Καταστατικό της ΕΟΕ (άρθρο 7 παρ. 2β) (Ν. 4639/2019 άρθρο 13 όπως τροποποιήθηκε και διαμορφώθηκε με το άρθρο 22 του Ν. 4726/2020) και άρθρο 24 παρ. 4 του Ν. 2725/99 όπως ισχύει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.