Τοποθετείται στέλεχος του ΟΣΕ στη Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης!

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Τζήμας στον Βόλος 9.86 και στον Σάκη Νταφέκα αναφέρθηκε και στις εργασίες στα γήπεδα, ενώ έδωσε την είδηση ότι στέλεχος του ΟΣΕ, που οι πληροφορίες λένε ότι είναι και οπαδός της Νίκης, θα μπει στη διοικούσα επιτροπή, ώστε να προχωρήσουν οι ενέργειες για την κατασκευή νέου γηπέδου:

«Κι εκεί δουλεύουμε με σοβαρότητα. Στο βοηθητικό είχαμε μία υψομετρική διαφορά. Σήμερα οι εργάτες ξεκαλουπώνουν κι αρχίζουν τα μπαζώματα, για να επικολληθεί μετά το πλαστικό χόρτο. Κάναμε μία αλλαγή και επειδή τα στρέμματα επαρκούν για τα πλαστικά γήπεδα, εκμεταλλευόμαστε τον χώρο που έχει το σπάσιμο της γεώτρησης και θα κάνουμε ένα μικρό γηπεδάκι για τζούνιορ και στη μία πλευρά θα τοποθετήσουμε σε λίγα τετραγωνικά κάποιες κούνιες για τα μικρά παιδιά.

Όσον αφορά το κεντρικό γήπεδο, μπορεί να μπούμε για εργασίες και στις 25 Αυγούστου, ενώ είχαμε πει για 30/8, οπότε 11 του Σεπτέμβρη θα είμαστε έτοιμοι. Δέκα μέρες είναι αρκετές, γιατί έχω την τεχνογνωσία.

Για τον ΟΣΕ, θα γίνει ενημέρωση αρχές Σεπτέμβρη από την κ. Κοκκινάκη, ενώ είδατε χθες στο γήπεδο τον αρμόδιο του ΟΣΕ, τον οποίον στην επόμενη συνεδρίαση θα τον εντάξουμε στη Διοικούσα Επιτροπή για τους λόγους να είναι πιο εφικτή η διαδικασία να κάνουμε το μεγάλο γήπεδο. Θα αρχίσουμε πλέον να δουλεύουμε κι αυτό το κομμάτι και θα ζητήσουμε να μας παραχωρήσει ο ΟΣΕ τον χώρο για 25-30 χρόνια, για να κάνουμε το καινούργιο γήπεδο. Κανείς δεν το πίστευε αυτό. Ο κόσμος πλέον μπορεί να εκτιμήσει. Το παρών που έδωσε το αξίζουν και τα παιδιά στην ομάδα και η εξαιρετική διοίκηση και ο καημένος ο πρόεδρος που δεν έχει σταματήσει ούτε μία μέρα, ενώ θα μπορούσα να κάνω τα μπάνια μου. Αγαπώ κάθε μέρα όλο και περισσότερους ανθρώπους, δε θα τους εγκαταλείψω ποτέ και θα πολεμήσουμε να φτάσουμε τη Νίκη εκεί που της αξίζει. Η Νίκη είναι τρία πράγματα, αξιοπρέπεια, τιμή, αγωνιστικότητα. Όσο υπάρχει ο κόσμος δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.