“Τώρα συνειδητοποιούν τι σημαίνει να παίζεις στον Ολυμπιακό Β.”

Την αυτοκριτική του έκανε ο Μιχάλης Ζιώγας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Διγενή, τονίζοντας ότι η ομάδα πρέπει να δουλέψει στις στατικές φάσεις και να αξιοποιήσει τους υψηλόσωμους παίκτες της. Σημείωσε ότι όλη την εβδομάδα οι ερυθρόλευκοι έπρεπε να διαχειριστούν την ήττα από το Βελούχι, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «με την ήττα της περασμένης Κυριακής πληγώσαμε τον εγωισμό μας». Ο κ. Ζιώγας έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, που στάθηκε δίπλα στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μιχάλης Ζιώγας στη συνέντευξη Τύπου:

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί κάνανε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Εμείς είχαμε να διαχειριστούμε μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα γιατί πληγώσαμε τον κόσμο μας, πληγώσαμε τον πρόεδρό μας, πληγώσαμε τον εγωισμό μας. Είμαστε μια ομάδα, η οποία έχει δουλέψει πάρα πολύ και έπρεπε να βρούμε πάρα πολλά ψυχικά αποθέματα όλη την εβδομάδα, να βοηθήσουμε τα παιδιά γιατί υπάρχουν και νέα παιδιά και παιδιά τα οποία τώρα συνειδητοποιούν και καταλαβαίνουν τι σημαίνει να παίζεις στον Ολυμπιακό Βόλου. Πόσο δύσκολο είναι, τι πίεση υπάρχει, τι άγχος υπάρχει.

Παρόλα αυτά πιστέψαμε τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σ’ αυτό το κομμάτι, στο κομμάτι της ψυχολογίας. Ήμουν σίγουρος και στο ημίχρονο αυτό είπα στα παιδιά, ότι στο τέλος θα κερδίσουμε. Δεν μπορεί όλες οι φάσεις, κάποια θα καταλήξει γκολ. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα, υπάρχει ταλέντο, απλώς κάποια παιδιά θα πρέπει να καταλάβουν ότι κάθε Κυριακή, όταν αγωνίζεσαι στην Ολυμπιακό Βόλου, θα παίζεις με την πίεση. Εμείς δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις όπως είπε και ο συνάδελφος, να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις το σκορ, αλλά όμως όπως ξέρετε στο ποδόσφαιρο έτσι συμβαίνει.

Σε μια στατική φάση ο αντίπαλος μείωσε. Παρόλα αυτά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί παίξαμε σωστά, ορθολογιστικά, βγήκαμε από πλάγια, παίξαμε κάθετα, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις, αλλά ένα σημείο το οποίο με απασχολεί και θα δώσουμε περισσότερη έμφαση, αν κι έχουμε δουλέψει πολύ σ’ αυτό, είναι οι στατικές φάσεις, γιατί δε γίνεται εμείς, μ’ αυτή την ποιότητα που έχουμε και με τα πολύ δυνατά και ψηλά παιδιά που έχουμε, να μην μπορούμε από στατική φάση να κάνουμε ένα- δυο γκολ. Γιατί και πάλι σήμερα κερδίσαμε πολλά κόρνερ και φάουλ, όπως στο προηγούμενο παιχνίδι. Εγώ για μια ακόμη φορά επειδή γνωρίζουμε όλοι τον πολύ μεγάλο αυτό Σύλλογο, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, που παρά την μεγάλη πίκρα που του δώσαμε ήρθε σήμερα και στήριξε την ομάδα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.