Τορούν 2021: Ντεμπούτο με τρεις ελληνικές συμμετοχές

Οι πρώτοι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες βρίσκονται ήδη στο Τορούν της Πολωνίας και από αύριο Πέμπτη αναμένεται να ξεκινήσουν τις προσπάθειές τους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Ο Ανδρέας Δημητράκης είναι ένας από τους αθλητές μας, που ξεκινούν την προσπάθεια τους, αφού θα συμμετάσχει στον προκριματικό των 1.500 μέτρων. Ο έμπειρος αθλητής, στην τρίτη του συμμετοχή στη διοργάνωση είναι σε καλή κατάσταση κάτι που φάνηκε και από τις κούρσες που έχουν προηγηθεί.

«Η ταλαιπωρία ήταν πολύ μεγάλη. Τώρα είμαστε καλά και κάνουμε υπομονή για τον αγώνα εκεί, όπου θα είμαστε έτοιμοι», είπε αρχικά ο Δημητράκης, ο οποίος σχολίασε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Θα κυνηγήσω μια κούρσα με γρήγορο ρυθμό που με βολεύει και ξεκάθαρα ο στόχος είναι να πλησιάσω ή και να σπάσω το ατομικό μου ρεκόρ». Ο αθλητής έχει ρεκόρ 3.42.43 από το 2016, ενώ φέτος έχει διανύσει την απόσταση σε 3.43.99.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης θα ξεκινήσει με τον προκριματικό του μήκους, εκεί όπου θα συμμετάσχει ο Μίλτος Τεντόγλου. Στον προκριματικό του μήκους θα συμμετάσχει και ο Αλέξης Περιστέρης, που στην πρώτη του συμμετοχή στη διοργάνωση θα επιδιώξει να βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ στον κλειστό (7,45 μ.).

To αυριανό πρόγραμμα έχει ως εξής:

20.00 Ύψος (Α) πρ.

20.08 Μήκος (Α) πρ. Τεντόγλου, Περιστέρης

20.15 Σφαιροβολία (Γ) πρ.

20.30 3.000 μ. (Γ) πρ.

21.20 1.500 μ. (Α) πρ. Δημητράκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.