Τόσκας: Τιμή μου που ήμουν ένας από τους αρχηγούς του Ολυμπιακού Β.

Μέσω δήλωσης  που έκανε ο Δημήτρης Τόσκας στο instagram αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό Βόλου: “Ένας κύκλος έκλεισε. Τιμή μου που αγωνίστηκα στην ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ και ήμουν ένας από τους αρχηγούς της. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο για την εκτίμηση προς το πρόσωπό μου τους προπονητές μου κ.κ. Ζιώγα, Μπράτσο, Μπακάλη και τους συμπαίκτες μου για τη συνεργασία. Επίσης τον Κύριο Νίκο Τσέκουρα, ο οποίος μπήκε μπροστά στα δύσκολα και βοήθησε τα μέγιστα, ώστε να μπορέσει να ορθοποδήσει η ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο. Εις το επανιδείν!”

Κινούνται σε εορταστικούς ρυθμούς στον Ολυμπιακό Β.

Στους ρυθμούς της εκδήλωσης, που θα γίνει την Τετάρτη 18 Ιουλίου στο κέντρο εκδηλώσεων ΦΙΛΙΑ ΓΗ στις 21.00 κινούνται στον Ολυμπιακό Βόλου. Σ’ αυτήν είναι προγραμματισμένο οι άνθρωποι της ομάδας να παρουσιάσουν τον μεγάλο του χορηγό, τις νέες του εμφανίσεις και τα νέα του ποδοσφαιρικά αποκτήματα για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, ενώ αμέσως μετά θα θελήσει να απογειώσει το κέφι και να προσδώσει ακόμη περισσότερο εορταστικό κλίμα ο γνωστός Κρητικός μουσικός, Μανώλης Κονταρός, και η ορχήστρα του.

Εν τω μεταξύ ικανοποίηση υπάρχει για τις κινήσεις σε όλα τα επίπεδα και ειδικά στο μεταγραφικό, με το μοναδικό «αγκάθι» να είναι η παραχώρηση του ΕΑΚ για την πρώτη της ομάδας τη Δευτέρα 23 Ιουλίου.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου τονίζεται: «Το Δ.Σ και όλη η οικογένεια του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για το θάνατο του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦ Πειραιώς , Σωκράτη Κόκκαλη junior, ο οποίος έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.