Τουρνουά Beach Soccer 5×5 στο Χορευτό

Το καθιερωμένο τουρνουά Beach Soccer 5×5 στο Χορευτό θα διεξαχθεί φέτος τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου. Ο Δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου με τον Α.Ο. Ζαγοράς “Κένταυρος” και την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, διοργανώνουν την καλοκαιρινή αθλητική γιορτή στην άμμο στην παραλία του Χορευτού. Το τουρνουά θα γίνει από τις 1 έως τις 6 Αυγούστου 2016. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχές έως και την Πέμπτη 28 Ιουλίου στο τηλέφωνο 24260 23060 και τις ώρες 9:00-13:00 και 18:00-21:00. Συμμετοχές πέραν της αναγραφόμενης ημερομηνίας δε θα γίνουν δεκτές. Η Κλήρωση θα γίνει το Παρασκεύη 29 Ιουλίου στα γραφεία του συλλόγου.

Από φέτος είναι υποχρεωτικό όλοι οι συμμετέχοντες ενήλικοι και οι κηδεμόνες των ανηλίκων αθλητών να έχουν προσκομήσει στη διοργανώτρια αρχή, έγκαιρα συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες υπεύθυνες δηλώσεις, που αφορούν την κατάσταση της υγείας τους, αλλά και την ανάληψη της ευθύνης, για τη συμμετοχή των αθλητών στη διοργάνωση. Οποιοσδήποτε για οποιοδήποτε λόγο δεν θα έχει προσκομήσει εγκαίρως την υπεύθυνη δήλωση, αποκλείεται αυτομάτως και από τη διοργάνωση.

Τα έγγραφα υπάρχουν για εκτύπωση στην ιστοσελίδα aozkentavros.gr και η προσκόμησή τους γίνεται προσωπικώς ή δια εκπροσώπου στη Ζαγορά, στο κατάστημα χρωμάτων του Γ. Θαρσίτη τηλ: 2426023060.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.