Τουρνουά με τον Αστέρα Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης διοργάνωσαν Αιολικός και Ανόρθωση

Ο Αιολικός σε συνεργασία  με την Ανόρθωση προσκάλεσαν  τον Αστέρα Πλαγιαρίου B.C. από τη Θεσσαλονίκη και πραγματοποίησαν από κοινού τουρνουά την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου και Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018.

Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου του Αιολικού:

«Πενήντα  και πλέον παιδιά  μαζί με τους γονείς τους φιλοξενήθηκαν στο Valis Hotel στην Αγριά την Παρασκευή το βράδυ 26 Οκτωβρίου.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο 3ο Γυμνάσιο της Ν. Ιωνίας την Παρασκευή το απόγευμα με τους αθλητές του Αιολικού και το Σάββατο το πρωί στο Ε.Α.Κ. με τους αθλητές της Ανόρθωσης Βόλου.

Οι ηλικίες που συμμετείχαν ήταν οι γεννηθέντες 2010, 2009, 2007-08, 2004-05. Ο Αιολικός από την ίδρυση του ενδιαφέρεται κυρίως για την οργάνωση τουρνουά. Άλλωστε η συμμετοχή των παιδιών στα τουρνουά είναι επένδυση για το μέλλον, όσον αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και τη βελτίωση των δεξιοτήτων τους. Αρωγός στην προσπάθεια αυτή ο νέος σύλλογος της πόλης μας η Ανόρθωσις Βόλου.

Ευχαριστούμε τους προπονητές και ιδιαιτέρως τον υπεύθυνο του συλλόγου κ. Δήμα Σωκράτη, το Δ.Σ. του Αστέρα Πλαγιαρίου B.C., όπως και τα παιδιά και τους γονείς που μας προτίμησαν και ταξίδεψαν στην όμορφη πόλη μας.

Το Δ.Σ. του Αιολικού ευχαριστεί τον υπεύθυνο της ακαδημίας κ. Σαμαρά Αντώνη, τους προπονητές κ.κ. Μάνο Αντώνη, Τραγουδάρα Αντώνη, Δεμίρη Κώστα όπως και τον υπεύθυνο της ακαδημίας της Ανόρθωσης κ. Καπουρνιώτη Μιχάλη».

Δελτίο Τύπου εξέδωσε και η Ανόρθωσις, που αναφέρει τα εξής:

“Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκαν στο ΕAKτου Βόλου πέντε φιλικοί αγώνες τμημάτων υποδομής του συλλόγου με τα αντίστοιχα τμήματα του Αστέρα Πλαγιαρίου από τη Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα πάνω από 150 παιδιά αγωνίσθηκαν στις συγκεκριμένες φιλικές αναμετρήσεις, με σκοπό να χαρούν και να κάνουν νέους φίλους.

Τα παιχνίδια ήταν συναρπαστικά, οι κερκίδες κατακλύστηκαν από γονείς και φίλους που ήρθαν να παρακολουθήσουν τα κατορθώματα των λιλιπούτειων αθλητών και φυσικά να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες όλων των παιδιών. Σκορ δεν κρατήθηκε, καθώς έτσι είχε συμφωνηθεί μεταξύ των διοικήσεων, εφόσον μοναδικός σκοπός των συγκεκριμένων φιλικών αγώνων ήταν η ψυχαγωγία των παιδιών και μόνο.

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, το κλειστό του ΕΑΚ κατακλύστηκε από παιδιά, παιδικές φωνές και χαμόγελα, με το σκηνικό να θυμίζει γιορτή.

Συγκεκριμένα, στις  έντεκα το πρωί την αρχή έκαναν τα τζούνιορς (2010-11), στις δώδεκα ακολούθησαν τα προμίνι (2008-09), συνέχισαν τα μίνι (2007-08), το εφηβικό (2001-02) και έκλεισαν οι φιλικές αναμετρήσεις με το προπαιδικό (2004-06).

Όλοι οι αγώνες είχαν τεράστιο ενδιαφέρον, ενώ μετά από κάθε αγώνα οι δυο ομάδες χειροκροτούσαν στο άκουσμα του ονόματος της άλλης ομάδας και όλα τα τμήματα φωτογραφήθηκαν από κοινού, με τους νεαρούς αθλητές να είναι αγκαλιασμένοι.

Η αντρική ομάδα της Ανορθώσεως έδωσε και αυτή δυο φιλικά παιχνίδια. Η ομάδα αυτή προετοιμάζεται πυρετωδώς για την παρθενική της εμφάνιση στη Β’ ΕΣΚΑΘ, προπονείται καθημερινά και αντιμετώπισε την Πέμπτη τον Κένταυρο Ζαγοράς (στο κλειστό της Πορταριάς) και την Κυριακή το εφηβικό του Αιολικού.

Η διοίκηση της Ανορθώσεως θέλει δημόσια να ευχαριστήσει την ομάδα του Αστέρα Πλαγιαρίου και ιδιαίτερα τον Υπεύθυνο κ. Σωκράτη Δήμα, που ταξίδεψαν στον Βόλο για τη διεξαγωγή των φιλικών αγώνων των τμημάτων υποδομής.

Επίσης, ευχαριστεί τις ομάδες Αιολικό και Κένταυρο Ζαγοράς, που βοήθησαν, ώστε να πραγματοποιηθούν οι φιλικοί αγώνες και να προετοιμαστεί καλύτερα η αντρική ομάδα του συλλόγου”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.