Τουτουντζόγλου: Από δω και πέρα σφίγγουν τα λουριά

Ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου

Την Προποντίδα/Χαλκηδόνα υποδέχεται η Νίκη Βόλου την Κυριακή στις 17.00 στο κλειστό της Νέας Ιωνίας για την 14η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Β’ Εθνικής μπάσκετ και θέλει οπωσδήποτε να σταματήσει το αρνητικό σερί των πέντε συνεχόμενων ηττών. Απών θα είναι ο Θωμάς Γεωργίου για μία ακόμη φορά, με τον έμπειρο γκαρντ να περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έκανε.

Για το παιχνίδι της Κυριακής μίλησε στον Βόλος 9.86 και την εκπομπή Clasico ο πρόεδρος της Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης Βόλου, Μπάμπης Τουτουντζόγλου, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά ότι τα λουριά σφίγγουν. Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Έγινε μία αλλαγή προπονητή, θεωρώντας ότι κάτι έπρεπε ν’ αλλάξει στην ομάδα. Με τον Λάμπρο Πρέκα είχαμε μία άψογη συνεργασία για δυόμισι χρόνια. Ο Λάμπρος πήρε από την ομάδα και η ομάδα από τον Λάμπρο, καθώς έδωσε ό,τι περισσότερο μπορούσε. Θεωρώ ότι ήταν ένα διαζύγιο σε φιλικά πλαίσια.

Επιλέξαμε τον Γρηγόρη Γιασσάρη, που είναι καταξιωμένος, με παρουσία στην Α2 και πολλές ανόδους. Έδειξε μία προθυμία να οδηγήσει την ομάδα στον στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή. Θεωρούμε ότι ήταν η καλύτερη επιλογή τη δεδομένη στιγμή.

Από δω και πέρα τα λουριά σφίγγουν. Αρχής γενομένης με το παιχνίδι κόντρα στη Χαλκηδόνα, εγώ τα χαρακτηρίζω όλα τελικούς. Η αντίπαλός μας έχει τους ίδιους στόχους με μας, την παραμονή, και είναι ένα βαθμό κάτω από μας. Είναι από τα ματς που λες “πρέπει να το πάρω”. Γι’ αυτόν λοιπόν για μένα έχει την αξία του τελικού. Το αποτέλεσμα είναι μόνο ένα και θα είναι νικηφόρο».

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής:

Κυριακή 20 Ιανουαρίου

ΔΑΚ Βικέλας 17.00 Φίλιππος Βέροιας-ΧΑΝΘ

Γέφυρας 17.00 ΚΣ Γέφυρας-Ίκαροι Σερρών

ΔΑΚ Αγρινίου 17.00 ΑΟ Αγρινίου-ΓΣ Ελευθερούπολης

Φαρσάλων 17.00 ΓΣ Φαρσάλων-Ανατόλια

ΔΑΚ Πεύκων 17.00 Μαχητές Δόξα Πεύκων-Ερμής Λαγκαδά

Ν. Ιωνίας Βόλου 17.00 Νίκη Βόλου-Προποντίς Χαλκηδόνα

Μακεδονικού 17.00 Μακεδονικός-Έσπερος  Λαμίας

ΕΑΚ Κέρκυρας 17.00 Φαίακας Κέρκυρας-ΣΑ Στρατωνίου

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.