Τουρνουά βόλεϊ στη Ζαγορά

Αρχίζει σήμερα μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη

Ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 27/6 στο κλειστό γυμναστήριο Ζαγοράς το 1ο SUMMER CUP- ZAGORIN, ένα τουρνουά βόλεϊ σάλας για κορίτσια κάτω των 17 ετών (Κ17) και θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της ερχόμενης Πέμπτης 30 Ιουνίου.
Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη διοργάνωση που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Ζαγοράς, το οποίο πρόσφατα δόθηκε προς χρήση και θα συμμετέχουν περισσότερα από εκατό κορίτσια προερχόμενα από συλλόγους της Αθήνας, της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας.
Σκοπός της διοργάνωσης είναι να παρουσιάσει την ευρύτερη περιοχή του Δ. Ζαγοράς- Μουρεσίου ως προορισμό αθλητικού και γενικού τουρισμού, αποτελώντας το κίνητρο να τον επισκεφθούν τα παιδιά και πολλοί από τους γονείς τους που θα τα συνοδεύσουν.
Στο τουρνουά που χαρακτηρίζεται ως προπονητικού χαρακτήρα, συνολικά θα πραγματοποιηθούν 24 αγώνες σε δυο αγωνιστικούς χώρους, που θα διαμορφωθούν εντός του κλειστού γυμναστηρίου Ζαγοράς, τοποθετημένοι κάθετα προς τις κερκίδες, δίνοντας μια εντελώς διαφορετική οπτική διάσταση στο θεατή.
Το μεσημέρι της Τετάρτης 29 Ιουνίου οι νεαρές αθλήτριες, οι προπονητές και οι συνοδοί τους θα απολαύσουν το μπάνιο τους στην παραλία του Χορευτού, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας θα ακολουθήσει αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στην πλατεία του Αγ. Γεωργίου Ζαγοράς με απονομές αναμνηστικών διπλωμάτων, δείπνο και πάρτυ με dj, ώστε να κλείσει η βραδιά με τον πιο όμορφο τρόπο.
Όλοι οι αγώνες θα καλύπτονται τηλεοπτικά μέσω live streaming, όπως και η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Τετάρτης (29/7 – 21:00).
Οι σύλλογοι που συμμετέχουν, κάποιοι και με περισσότερες από μια αγωνιστικές ομάδες, είναι οι: ΆΜΙΛΛΑ Καματερού, ΣΥΛΛΑΣ Αιδηψού, ΕΑ Λάρισας, ΑΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ και ΑΣ ΑΡΓΩ Βόλου.
Διοργανωτές του τουρνουά είναι ο Δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας/Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Β. Σποράδων και ο ΑΣ ΑΡΓΩ Βόλου.
Τη διοργάνωση υποστηρίζει ως «Χρυσός» Χορηγός ο ΑΣ ΖΑΓΟΡΑΣ «ZAGORIN», με κεντρικό σλόγκαν «Δεν παίζουμε μήλα παίζουμε Βόλεϊ, γιατί στα μήλα τα «ZAGORIN» δεν παίζονται».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.