Τουρσούγκας: «Πετύχαμε τους δύο βασικούς στόχους με τον Αστέρα»

Δήλωση στο προσωπικό του προφίλ στο fb έκανε ο εορτάζων Κώστας Τουρσούγκας, ο οποίος μετά τη λύση συνεργασίας με τον Αστέρα Ριζομύλου αναφέρεται στην υλοποίηση των βασικών στόχων της ομάδας, που ήταν η άνετη παραμονή και η ένταξη ντόπιων ποδοσφαιριστών με χρόνο συμμετοχής σ’ αυτήν.

Αναλυτικά: «Μετά από μια δύσκολη και πετυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά με τον ΑΣΤΕΡΑ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ 1954 θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές, τον κόσμο του Αστέρα, τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Δημήτρη Αδαμόπουλο. Καταφέραμε ΟΛΟΙ μαζί να πετύχουμε τον αρχικό στόχο της παραμονής «σχετικά εύκολα», τερματίζοντας όγδοοι και με την έκτη καλύτερη άμυνα.

Επίσης πετύχαμε τον δεύτερο και πολύ σημαντικό στόχο, το να εντάξουμε περισσότερα παιδιά από το χωριό και να τα δώσουμε χρόνο συμμετοχής δείχνοντας τον δρόμο προς το μέλλον.

Τέλος, παρά την καταστροφή του γηπέδου με τις πλημμύρες, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια αξιόλογη ΟΜΑΔΑ που έπαιξε ποδόσφαιρο και ήταν αποδεκτή από το σύνολο των αντίπαλων ομάδων και φιλάθλων. Εύχομαι καλή συνέχεια και ανοδική πορεία στους φίλους μου. Εις το επανιδείν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.