Τουτουντζόγλου: «Σενάρια επιστημονικής φαντασίας και μικρότητες»

Δεν έμεινε ασχολίαστη φυσικά η ανακοίνωση της ΔΕ του Ολυμπιακού Βόλου, με τον πρόεδρο της ΔΕ της Νίκης, Μπάμπη Τουτουντζόγλου, να τη σχολιάζει με αρκετά καυστικό τρόπο σε παρέμβασή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Blue Heart».

O κ. Τουτουντζόγλου εξέφρασε την έκπληξή του για τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου και διέψευσε στο σύνολό τους τα αναγραφόμενα, αφού έκανε λόγο για σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

«Μένω έκπληκτος από τα γραφόμενα. Όλα αυτά έγιναν την Κυριακή ή είχαν δει καμία ταινία κανέναν εφιάλτη κι άρχισαν να τα γράφουν; Από ότι λένε προφανώς δεν έγινε τίποτα, το είδε όλος ο κόσμος. Υπήρχαν διαιτητές, ήταν της ΚΕΔ, κόσμος και κοσμάκης, μόνο ένα μεγάλο μπράβο μας είπαν για την συμπεριφορά, το κλίμα που επικρατούσε στο κλειστό» ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΕ της Νίκης.

Επίσης συμπλήρωσε: «Eίπανε για τη συμπεριφορά, το κλίμα… Το εορταστικό κλίμα που επικρατούσε στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, και αμφιβάλλω αν άλλη ομάδα μπορεί να κάνει αυτό που κάναμε εμείς. Αυτό που θέλω να συμπληρώσω είναι ότι όταν χάνεις θα πρέπει να χάνεις με αξιοπρέπεια, να μην ρίχνεις ευθύνες αλλού. Έτσι μειώνουν την προσπάθεια της ομάδας τους που ήταν πάρα πολύ καλή και ανταγωνιστική. Προφανώς ξεχάσαν και άλλα πράγματα. Μπορούν να συμπληρώσουν στην ανακοίνωση για τον… περιπτερά που ενδεχομένως δεν είχε νερό, για τον φύλακα, οποιονδήποτε είχε παρκάρει απ’ έξω για να συμπληρώσουν ένα ακόμη σενάριο επιστημονικής φαντασίας και να το βγάλουν και να πουν ότι επηρεάστηκαν και από αυτά τα γεγονότα. Απ’ όλα αυτά λοιπόν που γράφουν ενδεχομένως δεν έγινε απολύτως τίποτα, ήμαστε κύριοι και εμείς ως διοίκηση και ιδιαίτερα οι φίλαθλοι. Υπάρχουν δηλώσεις του καλαθοσφαιριστή του Μπεκρή που αναφέρει ότι ήταν συγκλονιστικό αυτό που ζήσαμε με τόσο κόσμο στον γήπεδο, υπάρχουν αγκαλιές και συγχαρητήρια με τον Γιώργο Βλιώρα στο τέλος του αγώνα, και με διοικούντες του Ολυμπιακού Βόλου. Απορώ πως έγραψαν όλα αυτά τα πράγματα. Ήμαστε από την αρχή του αγώνα εκεί πέρα για να περιφρουρούμε οργανωμένους και τους φιλάθλους και αυτό το πετύχαμε. Και μπράβο στους οργανωμένους και τους φιλάθλους. Δώσαμε εξετάσεις και πετύχαμε».
Επίσης οι απορίες του για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης ήταν αρκετές: «Έπεσε καπνογόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο; Τα άτομα που ήταν στο κλειστό είδαν κάτι τέτοιο; Αυτοί πώς τα βλέπουν αυτά τα πράγματα; Είναι οι μοναδικοί που τα είδανε. Ποιοι φίλαθλοι μπήκανε στον αγωνιστικό χώρο; Κανένας δεν μπήκε. Για μένα είναι μία απαράδεκτη ανακοίνωση που δυναμιτίζει το όλο σκηνικό. Εγώ ένα μεγάλο κρίμα θέλω να πω και τίποτε άλλο».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην τελική εικόνα, μετά την αναμέτρηση. Χαρακτηριστικά σημείωσε: «Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας. Είναι συγκινητικό αυτό που ζήσαμε. Όλοι λέγανε για τον κόσμο μας, προπονητές από Α1 Εθνική με πήραν τηλέφωνο γι’ αυτό και μου λένε Α1 και έχουν 200 άτομα. Εγώ αυτά κρατάω και δεν κάνει να ασχολούμαστε με μικρότητες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.