Τραπέζι ανόδου για τους Τιτάνες Αλμυρού

Η διοίκηση του συλλόγου των Τιτάνεων Αλμυρού σε μια κίνηση ενότητας το βράδυ της Δευτέρας 6 Ιουλίου 2020 παρέθεσε τραπέζι στους παίκτες του ανδρικού τμήματος σε εστιατόριο στον πεζόδρομο του Αλμυρού, κάνοντας λόγο για σκληρή δουλειά από την πλευρά των παικτών, με αποτέλεσμα την άνοδο της ομάδας στην Α2 Κατηγορία της ΕΣΚΑΘ.

Στα social media της ομάδας μάλιστα τονίζονται τα εξής: «Η επιτυχία αυτή αποδεικνύει με έμπρακτο τρόπο ότι το νεαρό της ηλικίας σε συνδυασμό με την επίμονη προσπάθεια είναι σίγουρη! Αξιοσημείωτη είναι και η είσοδος των εφήβων μας στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι κορασίδες μας οι οποίες άφησαν άριστες εντυπώσεις συμμετέχοντας για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα.

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις όλων των τμημάτων της Ακαδημίας μας για την χρονιά που μας πέρασε ενώ η μεταβατική περίοδος για το αντρικό τμήμα θα ολοκληρωθεί στις 10 Ιουλίου.

Ραντεβού τον Αύγουστο για την προετοιμασία της νέας χρονιάς που έρχεται και για την υποδοχή των καινούργιων αθλητών στο σύλλογό μας. Καλό Καλοκαίρι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.