Τρέχει το εναλλακτικό πλάνο ο Ολυμπιακός Βόλου

Στη σκιά του σοβαρού τροχαίου του διευθυντή της ΠΑΕ, Σπύρου Παπακωνσταντίνου, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου προσπαθούν να μην μείνουν πίσω στην υλοποίηση του σχεδιασμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, περιμένοντας παράλληλα τις όποιες εξελίξεις μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο όσον αφορά τους περιορισμούς που έχουν προκύψει από τη μη αδειοδότηση.

Σε κάθε περίπτωση όμως οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού Βόλου θέλουν ήταν έτοιμοι και έχουν καταστρώσει εναλλακτικά σχέδια, ώστε να μην βρεθούν να… τρέχουν τελευταία στιγμή. να πει κανείς ότι αυτήν τη στιγμή «τρέχουν» δύο μεταγραφικά πλάνα παράλληλα!

To αρνητικό σε περίπτωση που ισχύσουν τελικά οι περιορισμοί είναι ότι κάποιοι παίκτες δεν θα συνεχίσουν στον Ολυμπιακό Βόλου, αν και έχουν ανανεωθεί τα συμβόλαιά ορισμένων μέχρι και τις 30/06. Από την άλλη, Μπαράνκο και Ντα Κάμπο πριν δοθούν δανεικοί, είχαν ανανεώσει τα συμβόλαιά τους μέχρι και τον Ιούνιο του 2022. Το αν θα μείνουν είναι άλλο θέμα, με τον Ντα Κάμπο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Ζήτησε ΕΑΚ ή έστω Νεάπολη για την «πρώτη»

Όσον αφορά την επίσημη «πρώτη», με την πρώτη συγκέντρωση να πραγματοποιείται στις 9 Αυγούστου, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ζήτησε από τον Δήμο Βόλου αυτή να γίνει είτε στο ΕΑΚ, είτε τουλάχιστον στη Νεάπολη. Μέχρι και την αναχώρηση για το Καρπενήσι πάντως, οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στον Άγιο Γεώργιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.