«Τρέχω για τη ΦΛΟΓΑ» την Κυριακή 9 Οκτωβρίου

Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια η «ΦΛΟΓΑ» Μαγνησίας, η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, ο Κένταυρος Βόλου και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας πραγματοποιούν για μία ακόμη χρονιά μία ξεχωριστή δρομική εκδήλωση με σύνθημα «Τρέχω για τη ΦΛΟΓΑ».

Η γιορτινή αθλητική «βόλτα» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 11:30 στην παραλία του Βόλου, με την εκκίνηση στο ύψος της Αργούς και διανύοντας μία μικρή διαδρομή των 2 χιλ. περίπου. Όλοι ανεξαιρέτως μπορούν να τρέξουν με τον ρυθμό μας, ή και να περπατήσουν, χαρίζοντας τη στήριξή τους στον αγώνα ζωής των παιδιών της Φλόγας, με ένα συμβολικό αντίτιμο.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στα γραφεία της «ΦΛΟΓΑΣ» στον Βόλο, Χαρισιάδου 3 (πρώην ΠΙΚΠΑ), τηλ. 24210-24628 και στο κατάστημα Cougar Sport Ιάσονος 126 με Όγλ (ώρες καταστημάτων). Από τα σημεία αυτά θα παραληφθούν άλλωστε και οι αριθμοί συμμετοχής και μπλουζάκια.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στη Δ/νση Αθλητισμού, τηλ. 2421071770 και  στη «Φλόγα», τηλ. 2421024628. Εγγραφές θα γίνονται και την ημέρα του αγώνα στην παραλία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.